RGB-ben erősített az EK Water Blocks

A gyártó hűtőin már megszoktuk a D-RGB LED-ek látványát, most viszont a hosszabb LED szalagok piacán is megerősítették jelenlétüket.

Ahogy cikkünk bevezetőjében is említettük, az EKWB vízhűtéseitől nem áll távol az általuk D-RGB néven hívott, címezhető RGB LED-ekből álló világítás használata, különálló RGB szalagokból viszont eddig elég szűk volt a kínálat.


[+]

Most némileg bővítették a kínálatot, ugyanis három új modell is felkerült az EK-Loop széria tagjainak listájára. A trió legegyszerűbb tagja az EK-Loop D-RGB LED Magnetic Strip 15,91 eurót kóstáló, 600 mm hosszú változata, melynek teljes hosszán összesen 33 ARGB LED került szétszórásra, végein pedig 3 tűs csatlakozókat találunk, melyek segítségével az egységeket akár láncba is köthetjük.


[+]

Piacra került egy négy, egyenként 400 mm hosszú szalagot tartalmazó, 54,33 eurós szett is, ami szintén 3 tűs csatlakozókkal operál, a szalagok hossza miatt viszont itt már csak egységenként 21 LED-et kapunk.


[+]

Az új trió utolsó tagja a kizárólag fehér színű LED-ekkel megpakolt, 500 mm hosszú, 18,03 euróba kerülő EK-Loop D-RGB LED Edge Diffused Strip, ami az egyszínű fényforrások használata mellett abban is különbözik előbbi kettőtől, hogy a LED-eket egy áttetsző, műanyagból készült diffúzor borítja, ami szórtabb fényt eredményez, mint amit a burkolat nélküli szalagok esetében kapunk. Mindhárom típusban közös, hogy rögzítésük a mellékelt kétoldalú ragasztószalaggal kivitelezhető, a két diffúzor nélküli modell viszont beépített mágneseket is tartalmaz, melyeknek hála nyom nélkül, az utólagos takarítást megúszva is eltávolíthatjuk őket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés