PH blog: frissült a Hardverapró arculata!

Bár az ilyesmiről jórészt fölösleges külön beszámolni, mert önmagában is elég látványos változás, de némi háttérinfóval fűszerezve most mégis megtesszük: frissítettük a Hardverapró arculatát, odafigyelve az előző verziót ért kritikákra, kérésekre. Jelentős takarítást végeztünk a különböző lekerekítések, boxba ágyazott boxok, fölösleges grafikai elemek között, kompaktabbá tettük a listaoldalakat, eltüntettük a fölösleges tagolásokat.

Egy kisebb módosítást még tervezünk a hozzászólások részhez a hirdetések alatt (szégyelljük, de kimaradt a frissítéskor): a többi portál fórumaihoz hasonló elrendezéssel jelennek majd meg, azaz a válasz linkek a hozzászólás box fejlécében lesznek, a dobozok közötti tér eltűnik stb.

Összességében viszont ez az az arculat, amit most sokáig az aprónak szánunk, évekig nem várható tehát ilyen horderejű változtatás, és ebből az arculatból fogjuk hamarosan megcsinálni a mobil böngészőkhöz készített külön tördelést is. A színösszeállítás egyébként ismerős lesz veterán prohardver-olvasóknak... :)

A másik nagy változás, hogy mostantól nem ingyenes a hirdetés a bazárok, azaz az üzletszerűen kereskedők számára. Az új szabályok:

  • az érvényességi idő itt új bazárra vagy hosszabbításra 13 hét;
  • a mai naptól minden bazár még 4 hétig lesz érvényes, utána hosszabbítani kell;
  • a hosszabbítás ára 2900 ft (bankkártya) és 3300 ft (paypal);
  • kiemelt bazár (külön, kisképes boxban a jobb hasábban, minden aloldalon) ára 8900 ft (bankkártya) és 9900 ft (paypal), a kiemelés ugyanúgy 13 hétig él.

Köszönjük az eddigi türelmet, duplán elnézést kérünk az eddigi és pláne az ezutáni bugokért, kellemetlenségekért és reméljük, hogy a frissített arculat elnyeri (szinte) mindenki tetszését!

Azóta történt

Előzmények