Az idei E3-ra új hardverekkel köszönt be a Thrustmaster

Az amerikai gyártó egy joystickkal, egy oldalkormány készlettel és egy headsettel debütált Los Angelesben. Ezekből most az utóbbi kettő került górcső alá.

A Thrustmaster nem érkezett üres kézzel az idei E3-ra. Az egyik újdonság a TPR Rudder System nevű, acélból és alumíniumból készülő oldalkormányzó rendszer, ami bizalomgerjesztő 6,8 kg-ot nyom, és már ránézésre is komoly cucc benyomását kelti. A Thrustmaster által levédett "PENDUL_R" technológiával való együttműködésre tervezték – függesztett penduláris mechanikája révén a pedálok egyenes vonalban mozognak, nem egy középpont körül fordulnak el, így a lábaink közötti távolság állandó marad. Ez a fegyvertény a H.E.A.R.T. (Hall Effect Accurate Technology) mágneses szenzortechnikával kombinálva a legfinomabb korrekciókat is képes közvetíteni a számítógép számára, legyen szó a világűr felfedezéséről, harci-, vagy éppen kereskedelmi repülés szimulációiról. Elvileg a nyár folyamán lesz elérhető, az árat nagyjából 500 dollárra taksálják.

Thrustmaster TPR Rudder System Thrustmaster TPR Rudder System
Thrustmaster TPR Rudder System [+]

A másik újításnak tekinthető T-Flight U.S. Air Force Edition Headsetet felhasználói igények inspirálták, és a gyártó elmondása szerint az 50 mm-es hangszórói nem emelik ki semelyik tartományt sem, így arányosan szólaltatják meg az audiojelet, minimális torzítás mellett.

Thrustmaster T-Flight U.S. Air Force Edition Headset
Thrustmaster T-Flight U.S. Air Force Edition Headset [+]

A tervezők a szerkezetet irányított mikrofonnal látták el, a hosszútávú kényelemről pedig 2,5 cm vastag, zselés fül- és fejpánt párnák igyekeznek gondoskodni. Egy YouTube-os beszámoló alapján a zajszigetelés is kielégítőnek tűnik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés