A notebookos nagy GeForce-okat is támogatja az új NVIDIA driver

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 372.54-es verziószámmal ellátott Game Ready meghajtóprogramját, amely a No Man's Sky, a Deus Ex: Mankind Divided, az F1: 2016 és az Obduction című játékokhoz biztosít támogatást, valamint a Paragon bétához is rendelkezik némi optimalizációval. Beépítették a frissen megjelent, notebookba szánt Pascal architektúrás GeForce 10 széria támogatását, amihez ráncfelvarrott Battery Boost funkciót tervezett a vállalat, hogy segítsenek a mobil gépeken is stabilizálni az FPS-t. Ez azt eredményezi, hogy a meghajtó finoman valós időben módosíthat egyes képminőségi paramétereket, cserébe a telep üzemidejét növelheti.


[+]

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Az eszközillesztő a 32 és 64 bites Windows 10 (beleértve a frissen kiadott Anniversary Update nevű, frissített verziót is), 8.1, 8 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.16.0318-as verziójú PhysX drivert is, amit már korábban is megkapott az egyik Hotfix meghajtóprogram. A mobil GeForce-ok támogatását az NVIDIA külön meghajtóval oldja meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés