Illatos Xerox nyomtatók a láthatáron

A Xerox egészen újszerű extra funkcióval látta el a korábban megjelent Phaser 3100S és 3100X névre keresztelt többfunkciós lézernyomtatók felújított változatait. A berendezések ezentúl nem csupán a nyomtatásban, másolásban és szkennelésben jeleskednek, hanem az irodát is megtöltik kellemes illatokkal. A kis- és középvállalkozásoknak ideális berendezések automatikus dokumentumadagolója meggyorsítja a nyomtatási, szkennelési és másolási munkákat, emellett a 250 lapos kapacitás gondoskodik a folyamatos munkamenetről. A termék vezérlése a gombnyomásra elérhető funkciók és szolgáltatások segítségével egyszerűen kivitelezhető.

A Phaser 3100S és 3100X a leggyorsabb eszközök között szerepelnek a kategóriájukban, hiszen a berendezések A4-es méretben 20 oldalt képesek egy perc alatt kinyomtatni. Az energiatakarékos, Energy Star minősítésű többfunkciós nyomtatók különleges nyomatok készítésére is alkalmasak, így vízjeleket vagy naptárakat lehet velük nyomtatni 600 dpi-s felbontás mellett. További szolgáltatás az USB direkt csatlakozó, ami egyszerű nyomtatási és szkennelési lehetőséget biztosít, akár egy USB-s adattárolóról is.

A Xerox nyomtatóinak igazi újítása az aroma filter dob, mely ötféle illatban (energy, well being, oxygen, dynamic, summer sweetness) választható. A készülék ventilátora elé helyezett filteren keresztül illatok juttathatók az irodába, így a termék nemcsak funkcionálisan látja el a feladatát, hanem a kellemes légkört is megteremti. Az új, illatos Phaser 3100S és 3100X megoldás hamarosan elérhetőek lesznek Magyarországon, az árukról azonban nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xerox

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés