Hirdetés

Mini-ITX alaplapokra illeszkedő hűtőt tervez az újonc Cryorig

A Cryorig viszonylag új név a piacon, hiszen első hűtőjüket, az R1-et még tavaly év végén mutatták be, és úgy tűnik, már tervezik a paletta további bővítését. Ezúttal viszont nem egy álló, hanem egy "top-flow" rendszerű, alaplappal párhuzamos kialakítású terméket dobnak hamarosan a piacra.


[+]

A C1 jelzésű modell konkrét méretei egyelőre nem ismertek, de a lapos építést részesítik előnyben, hiszen kifejezetten microATX és Mini-ITX platformokhoz tervezik. Az viszont biztos, hogy a talphoz hat darab vaskos hőcsővel kapcsolódó hűtőborda nagyjából 140x140 milliméteres területtel bír, tekintve, hogy a vékony, egészen pontosan 13 mm magas, rezgéscsillapító felfogatási pontokkal ellátott XT140 ventilátor átmérője 140 milliméter. Ez utóbbi technikai paraméterei egyébként ismertek: a PWM szabályozástól függően lapátjai percenként 700-1300 fordulatot tesznek meg, maximális zajkibocsátása 30 dB(A), légszállítása pedig 65 cfm.


[+]

Az univerzális, Intel CPU-kra és AMD APU-kra egyaránt felszerelhető Cryorig C1 ára egyelőre nem ismert, a megjelenés viszont májusban esedékes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés