Újabb Digital Ixus fényképezők a Canontól

Sajtóközlemény

Canon Digital Ixus 970 IS

A csillogó, kéttónusú fémborítás és a lágy ívek miatt a 10 megapixeles Digital IXUS 970 IS kiválóan illeszkedik a Canon kompakt fényképezőgépeinek legfejlettebb készülékei közé. A Digital IXUS kamerák jellemzője az innovatív kialakítás, a Digital IXUS 970 IS modellben pedig a kellemes megjelenés még hatékonyabb képkészítéssel párosul. Az 5x optikai zoommal és a továbbfejlesztett optikai képstabilizátorral ellátott új modell a Digital IXUS sorozat legjobb optikai teljesítményű fényképezőgépe lett. Ezzel a két technikával a kompozíciós lehetőségek széles tárháza válik elérhetővé, és még kedvezőtlen fényviszonyok esetén is nagyszerű képek készíthetők, amelyek még a zoom használata mellett is bemozdulás-mentesek maradnak.

Az objektív kialakításában kulcsszerepet játszanak a Canon UA (Ultramagas törésmutatójú Aszférikus) lencsetagok, amelyek az optikai korrekció elvégzése mellett létfontosságú részei a Digital IXUS 970 IS kompakt fényképezőgép kiváló teljesítményű objektívjeinek.

A Canon elkötelezettsége a kiváló fényképeket készítő gépek iránt a Digital IXUS 970 IS minden elemében tetten érhető. A mozgásérzékelő technológia, az optikai képstabilizátor és az arcfelismerő technológia együttműködésének köszönhetően garantált az elmosódás-mentes eredmény. A finomra hangolt automatikus élességállító rendszerrel és az új képstabilizátorral a sötétben készült képeket is élessé varázsolja az intelligens készülék.

Váz

A kétféle fémes árnyalatban játszó borításnak és a nagyfelbontású 2,5" méretű PureColor II LCD kijelzőnek köszönhetően a Digital IXUS 970 IS megjelenése nagyon attraktív. A kijelző élénk, kontrasztos képe segítségével könnyen beállítható a kompozíció, az egyszerűen kezelhető menü pedig világosban és sötétben is jól látható. A fényképezőgép vezérlőtárcsájával egyszerű a beállítások módosítása, az üzemmódok kiválasztása, a menük használata és a fényképek lejátszása. Összességében a Digital IXUS 970 IS kiváló IXUS-élményt nyújt a felhasználóknak.

A Canon Digital IXUS 970 IS főbb jellemzői:

  • 10.0 megapixeles képérzékelő
  • 5x optikai zoom fejlett optikai képstabilizátorral és négylépéses beállítási lehetőséggel
  • Mozgásérzékelő technológia, vörösszem-korrekció és arcfelismerő technológia, arckiválasztó és -követő funkció, valamint arcfelismerés fehéregyensúly-beállítással
  • 2.5” PureColor LCD II kijelző és új vezérlőtárcsa
  • DIGIC III képfeldolgozó processzor zajcsökkentő technológiával

Canon Digital Ixus 85 IS és Canon Digital Ixus 90 IS

Az egymástól teljesen különböző, ámde egyformán vonzó Digital IXUS 90 IS és Digital IXUS 85 IS az IXUS stílus különböző vonulatait képviselik.

A 10 megapixeles Digital IXUS 90 IS szilárd, áramvonalas kialakítása és markáns megjelenése mindenhol kivívja a környezet figyelmét. A 3.0” PureColor LCD II kijelző és lapos vezérlők egészítik ki az új, különleges fényképezőgép megjelenését.

A 10 megapixeles Digital IXUS 85 IS a Canon a rendkívül népszerű Digital IXUS 70 modell örökségére épít: a fényképezőgép minimalizmusát és a határozott éleket ívekben végződő kialakítással enyhíti. A készülék ezüstösen csillogó burkolatának a fekete vagy ezüstszínű objektívgyűrű, valamint az éles vonalvezetés ad különleges karaktert.

A formabeli különbözőség ellenére mindkét fényképezőgép a Digital IXUS kiváló fényképkészítési technológiáját hordozza magában. A készülékek mozgásérzékelő technológiával és optikai képstabilizátorral felszerelt objektívvel küszöbölik ki a fényképezőgép bemozdulásának hatásait, így akadályozva meg a téma elmosódását a fényképeken. Az elmosódás ellen a technológiák harmonikus együttműködése átfogó megoldást jelent a mozgó témák fotózásakor, a zoom használatakor, valamint a kedvezőtlen fényviszonyok közötti fényképezéskor. A két új Digital IXUS fényképezőgéppel kifejezheti egyéni stílusát: egyszerűen válassza a személyiségéhez jobban illeszkedő modellt, a Canon technológiája pedig garancia a lehető legjobb eredmény elérésére.

Canon Digital IXUS 90 IS és Digital IXUS 85 IS főbb jellemzői:

  • 10,0 megapixel
  • Canon 3x optikai zoom optikai képstabilizátorral
  • 2,5“ (85 IS) és 3,0” (90 IS) PureColor LCD II kijelző
  • Mozgásérzékelő technológia, arcfelismerő technológia és vörösszem-korrekció
  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Hirdetés