Megérkezett az AIDA64 3.20-as verziója

A FinalWire kiadta az AIDA64 néven újjáéledt rendszerdiagnosztikai program legújabb, 3.20-as verzióját. A frissítés szokás szerint támogatja az elmúlt hetekben megjelent új hardvereket, így például a nemrég bemutatott Ivy Bridge-E processzorokat, a Samsung és az Intel új SSD-it, valamint a friss GeForce és Quadro kártyákat. Ezenkívül számos megjelenés előtt álló termék előzetes kezelése is megoldott, beleértve az AMD Hawaii, illetve az Intel Broadwell és Haswell-E kódnevű lapkáját.

Lényeges újítás, hogy az AIDA64 mostantól 128 logikai processzort is kezel két csoportban, így a programmal mostantól jól tesztelhetők a két- és négyutas AMD Opteron és Intel Xeon szerverek. A szenzorpanel is frissítésen esett át, így új grafikonokat és hisztogramokat kapott.

Az új AIDA64 a Windows 8.1 támogatásával párhuzamosan már a DirectX 11.2-es API-t is kezeli, illetve támogatást kapott az OpenGL 4.4, valamint az OpenCL 1.2 SPIR felülete. A program kezeli az új AMD APP és NVIDIA CUDA fejlesztőkörnyezeteket is, illetve már most van némi előzetes támogatás az érkező OpenCL 2.0-s platformra.

A Windows 8.1, 8, 7, Vista, XP, 2000, Me, NT 4.0, 98 és 95 operációs rendszerekkel kompatibilis AIDA64 3.20-as verziója letölthető a hivatalos weboldalról. A megszokott próbára is van lehetőség, ami 30 napig tart. A program automatikus frissítésre is képes, melynek segítségével az AIDA64 folyamatosan naprakészen tartható. Választható a frissítések keresési gyakorisága, illetve opcionális frissítési csomag mentése helyi mappába.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés