LCD kijelzős egér a Cougartól

A 2017-es év újításának díjára pályázó új, természetesen játékoknak szánt eszköz így önállóan konfigurálható.

Nem igényli külön vezérlőszoftver használatát a Cougar Computexen demózott, mostantól pedig a boltokban is elérhető, Surpassion nevű, játékosoknak szánt egere, működési paramétereit (például felbontás, LOD, polling rate vagy éppen angel snapping) ugyanis az aljába épített LCD kijelző és pár dedikált gomb segítségével magán a készüléken lehet testre szabni.


[+]

Az alapokat megnézve egyébként egy alapvetően konzervatív formájú, jobbkezes használatra optimalizált egeret láthatunk, PMW3330 érzékelővel, 96 grammos tömeggel és 120 x 65 x 38 mm-es mérettel. A készülék felbontása 50 és 7200 dpi között 50 dpi-s lépésekben állítható be, a polling rate pedig a szokásos 125, 250, 500 illetve 1000 Hz értékekre állítható be. FPS játékokra kitalált eszközről lévén szó fontos jellemző a maximális sebesség (150 ips) illetve gyorsulás (30 G), amit az egér még követni képes.

A kétzónás, többféle színt és effektet is támogató világítással szerelt Surpassion egyébként egyedi kiviteléhez képest olcsó, ajánlott ára 50 dollár.

Azóta történt

Hirdetés