Két extravagáns Samsung MP3-lejátszó

Az egyszerűség jegyében készült, pendrive-hoz hasonló kialakítású Samsung U4 az U3 utódjaként kerül a piacra. A zenelejátszás mellett adataink tárolásáról, illetve egyszerű szállításáról is gondoskodhat. A három színben (rózsaszín, kék, lila) megvásárolható eszköz 2 vagy 4 GB-os memóriakapacitással választható, magas fényerejű, 1 colos, 128x64 pixeles OLED kijelzőt kapott, és a gyártó információi szerint 16 óra folyamatos zenelejátszásra képes.

A szokásos zenei formátumok lejátszása mellett hallgathatunk rádióadásokat és rögzíthetjük is azokat a készülék segítségével. Hagyományos gombok helyett a gyártó az U4-nél érintésérzékeny felületet alkalmaz, Samsung DNSe 2.0 technológiájának köszönhetően pedig a kitűnő hangzást garantál.

A Q1 a fent bemutatott modellhez képest komolyabb külsővel, felszereltséggel és feltehetően magasabb árkategóriában száll versenybe, bár utóbbival kapcsolatban a gyártó még nem közölt pontos információkat. Ami biztos: a Q1 2,7 colos, MPEG4 és WMV formátumú videók lejátszására is alkalmas, 320x240 pixeles kijelzőt kap. Akkumulátora közel 30 óra zene vagy 4 óra mozgókép lejátszásra képes.

Érintőgombjai kék megvilágítást kaptak, az equalizer sejtelmesen pulzál a kijelző háttérképe felett. A támogatott fájlformátumok közt JPEG, GIF, PNG és BMP is szerepel, a készülék belső tárhelye pedig 4 vagy 8 GB. Aki meg szeretné vásárolni, annak szeptember második feléig még várnia kell a készülék megjelenésére.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés