Hirdetés

Jól szellőző toronyház a Thermaltake futószalagjairól

A Level 20 RS kétoldalt üveglapokkal, elölről viszont rácsos acéllemezzel lett borítva, ezzel biztosítva a jó szellőzést is hardvereink mutogathatósága mellett.

Mostanában ritkaságszámba mennek a jól szellőző házak bemutatkozásáról szóló hírek a Thermaltake irányából, épp ezért örültünk meg a most leleplezett Level 20 RS ARGB modellről szóló sajtóközleménynek. Az 553 x 524 x 240,8 milliméter kiterjedésű, üresen is 12,23 kilogramm tömegű toronyház főleg acélt tartalmaz, két oldalát azonban 4 mm vastag edzett üveglapokkal burkolták, előlapja pedig Level 20 széria elsősorban a szépségükről emlékezetes korábbi tagjaival ellentétben rácsos kialakítást kapott.


[+]

A beltérbe Mini-ITX, microATX és ATX méretű alaplapokat szerelhetünk, amelyekhez 8 darab PCIe slot tartozik, utóbbiak ráadásul 90 fokkal el is forgathatók, ezzel – és a tápegység takarólemezébe épített riserrel – megadva a maximum 400 mm hosszú grafikus kártya vertikális elhelyezésének lehetőségét. A ház méreteit jól mutatja még, hogy processzorhűtőből akár 172 mm magas példányok is beszerelhetők, az ATX formátumú tápegység maximális hossza pedig 220 mm lehet. Adattárolóból 2,5 és 3,5 hüvelykes darabokat is elnyel a ház belseje, előbbiből 4, utóbbiból pedig 3 darab a felső határ, az 5,25 hüvelykes lemezmeghajtóknak azonban búcsút kell mondanunk – már ha egyáltalán még használtunk ilyet.

[+]

A rendszer hűtését gyári állapotban összesen három, ARGB LED-ekkel ellátott ventilátor végzi, közülük kettő 200, egy pedig 120 mm átmérőjű és az előlap mögött, illetve a ház hátoldalán kaptak helyet. Amennyiben ez nem lenne elég, elöl három 120 vagy 140, fent három 120 vagy két 140, hátul pedig egy 120 milliméteres légkavaró számára is hagytak helyet, míg radiátorból elöl, a tetőlap alatt és az alaplaptálca síkjában egyaránt a 360 mm hosszú modellek jelentik a maximumot. A por bejutását összesen három porszűrő igyekszik meggátolni, a gyári ventilátorokban (és az előlap tetején elhelyezett sávban) sorakozó RGB LED-eket pedig az I/O panelen helyet kapó kapcsolóval, illetve a legnagyobb alaplapgyártók szoftverével is vezérelhetjük. Az említett csatlakozópanel egyébként a szokásos gombokon kívül még két-két jack, illetve USB 2.0 és USB 3.0 portokat is magáénak tudhat.


[+]

A Thermaltake Level 20 RS ARGB a tervek szerint márciusban kerül majd a boltok polcaira világszerte, a várható végfelhasználói árról azonban egyelőre nincs információnk.

Előzmények

Hirdetés