IT Factory: egy tanfolyam és egy játék

A NetAcademia Oktatóközpont november elején ezer informatikai szakember képzésébe kezd. A cég IT Factory néven egyéni módszert dolgozott ki a tömeges, mégis minőségi oktatás megvalósítására, melynek technológiai feltételeit hazánk legnagyobb oktatási célú virtuális kiszolgálófarmja biztosítja.

Az IT Factory első tematikus képzéssorozata november 11-én indul, melynek keretében a résztvevők kedvező áron szerezhetnek a hálózatbiztonság területén a gyakorlatban is használható szaktudást. Az oktatás különlegessége, hogy a hallgatók jelentős része otthonról vagy a munkahelyéről vesz részt a képzésen. A tantermi órákat az interneten keresztül élőben közvetítik, míg a gyakorlás virtuális gépeken történik, így ezekhez bárhonnan lehet kapcsolódni.

Az IT Café a NetAcademia szakmai segítségével egy ma éjfélig tartó vetélkedőt rendezett (11 kérdésre kell választ adni), ahol ingyenes részvételi lehetőségeket lehet nyerni ezekre a tanfolyamokra. A nyeremények között lesz még néhány NOD32 az ESET Software felajánlásaként, s a szerkesztőség is összeállít egy ajándékcsomagot az egyik szerencsés nyertesnek. A játék még ma elérhető a következő linkre kattintva: KLIKK!

Előzmények

Hirdetés