Hirdetés

Ezüstös paszta ezüst nélkül

Az extrém memóriamoduljairól és tuningkiegészítőiről ismert amerikai OCZ Technology visszahívja OCZ Ultra 2 márkanéven forgalmazott hővezető pasztáját, miután kiderült: az a meghirdetett specifikációkkal ellentétben nem tartalmaz ezüstöt. Az esetre egy túlhajtással foglalkozó honlap írása hívta fel a figyelmet, majd a vállalat független laboratóriumi vizsgálatokkal is igazolta az ezüst hiányát.

Az OCZ oldalán közölt specifikációik szerint az Ultra 2 térfogatának 25, míg súlyának 70 százaléka ezüst. Ezzel szemben a vizsgálatok azt mutatták, hogy a paszta térfogatának kevesebb, mint 1 százaléka ezüst. Az OCZ ezért visszahívja a terméket, és pert indít az azt előállító beszállító ellen. Átmenetileg a vállalat az Arctic Silver hővezető pasztáját forgalmazza majd.

Minden vásárló, aki a bontatlan vagy használt tubust a vásárlást igazoló számlával együtt visszaküldi a vállalatnak, egy 3 grammos pasztát vagy egy OCZ Dominator 2 hűtőbordát, egy OCZ EL DDR polót és egy, az OCZ EL DDR Dual Channel Kit memóriák vásárlása esetén 10 dollár kedvezményre jogosító kupont kap cserébe.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OCZ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés