Érdekes Apple dokkolókban utazik a Cooler Master

A Cooler Master a házakon, tápokon és hűtésen kívül egyéb PC-s és PC-hez nem köthető kiegészítővel is foglalkozik: notebookhűtők, telefontokok, dokkolók és még sorolhatnánk. Legújabb termékük, a Duo is a dokkolóik tárházát gazdagítja, méghozzá nem is akárhogyan!


[+]

Az Apple tulajok számára készített kiegészítő első látásra egy alumíniumból készített, puha, de erős gumival bevont iPad (2-4. generáció és mini) tartó, de a középső részt kitolva iPhone (4/4S/5) készülékekkel kompatibilis dokkolót varázsolhatunk belőle.

 

Ez utóbbi alkalmas a készülék töltésére, valamint a headset is csatlakoztatható hozzá, aminek ízléses elvezetéséről is gondoskodtak. Ennek hála töltés közben sem kell kivenni a telefont a bölcsőjéből, ha pedig végeztünk, akkor a mikrofonos fülhallgató a számára kialakított rekeszben tárolható – de ugyanitt elfér a töltőkábel is, ha épp nem használjuk.


[+]

Fontos megjegyezni, hogy a Duo mellé nem jár külön headset és töltő sem, így ezen funkciók kihasználásához az Apple készülékekhez mellékelt gyári kiegészítőt kell segítségül hívni.

A stílusos, masszív, de nem olcsó tartók már elérhetők 45 eurós végfelhasználói áron.

Azóta történt

Hirdetés