EISA-díjas Samsung médialejátszó

A Samsung szemszögéből kísértetiesen hasonlított a European Imaging and Sound Association (EISA) 2005-os díjkiosztója a tavalyira: a vállalat ebben az évben is egy tévékészülékével, egy házimozi-rendszerével és egy hordozható médialejátszójával érdemelte ki a legjobbaknak járó kitüntetést. Az YH-J70 jelzést viselő lejátszó a zsűri indoklása szerint funkciógazdagságával és a támogatott formátumok sokféleségével érdemelte ki az elismerést.

Az YH-J70 a hanganyagok közül a WAV, MP3, (akár jogvédett) WMA, ASF és OGG Vorbis kódolásúakat játssza le, de kiegészíthető a hangoskönyvek elterjedt Audible formátumának támogatásával is. 4,6 cm képátlújú, 260 ezer pixeles színes kijelzőjén ezenkívül JPEG képek és MPEG-4 tömörítésű videók is megtekinthetők; a terjedelmes médiafájlok a 20 vagy 30 GB kapacitású merevlemeznek köszönhetően kényelmesen tárolhatók a készüléken.

Az extrák között említendő az FM rádió, a vonali bemenet, valamint a mikrofon – ezen forrásokból egyaránt MP3 hangfelvételeket lehet készíteni. A hangzás javítását SRS WOW technológia és equalizer segíti. A 135 grammos, 62 x 100 x 16 mm méretű lejátszó energiáját lítiumion akkumulátor biztosítja, mely 7 órányi videózást vagy 25 órányi zenehallgatást tesz lehetővé.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés