Dizájnos és egyben strapabíró pendrive-ot villantott a Team Group

A fémházas, környezeti hatásoknak ellenálló újonc formája kényelmessé teszi az eszköz USB portból történő kihúzását.

Hirdetés

A Team Group egy olyan hordozható flash tárolót mutatott be, aminek a háza cinkötvözetből készült, és a C222 elnevezést kapta. A lendületes vonalvezetésű, 40 mm hosszú, 15 mm széles, illetve 10 mm vastag csöppség sztenderd USB 3.0 interfészen keresztül kommunikál masinánkkal, és 32, 64, 128, továbbá 256 GB-os kapacitásokkal gyártják.

A két kisebb verzió szekvenciális olvasásban legfeljebb 100, a két nagyobb variáns pedig maximum 140 MB/s-os sebességet ígér. Az sem mellékes, hogy konstrukció víz-, por- és ütésálló, szóval nem muszáj vele majd különösebben finomkodnunk.

A 8 grammos, kulcscsomóra felfűzhető apróság valamikor november elején debütál a japán Amazonon, meg a Neweggen, és különböző tárhelyméretű iterációiért 9, 10, 16, valamint 32 dollárt fognak kérni a kasszánál, de ezen összegeket élettartamra szóló garancia kíséri.


[+]

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés