Digitális tollakkal ékeskedik az OKI

Az OKI Printing Solutions ma írt alá együttműködési szerződést a kézzel írott szövegeket digitalizáló eszközök vezető gyártójával, az Anotóval. Az megállapodás alapján létrejövő első integrációs projekt már zajlik az OKI C5450 nyomtatóval, mely a vállalat első olyan színes nyomtatója, amelyik megfelel az Anoto Nyomtatási Kvalifikációs Programnak.

Az Anoto megoldással a felhasználó egy digitális toll és papír segítségével léphet be a digitális világba, mivel a toll mindent elraktároz memóriájába, amit írunk vele. A speciális Anoto pontozott mintázatú papír (szabad szemmel nem látható, azonban enyhe piszkosfehér színt kölcsönöz a papírnak) és a toll digitális képet készít mindenről, amit az oldalra írtunk. Az Anoto megoldást jelenleg több száz cég használja világszerte szerződéses alapon, hogy eleget tudjanak tenni a kormányzati, egészségügyi vagy logisztikai szférák felgyorsult kommunikációs követelményeinek.


Az első digitális tollal kompatibilis OKI nyomtató, a C5450

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az Anoto vállalattal működhetünk együtt, ami egy kölcsönösen előnyös kapcsolatnak ígérkezik. Az egyik legfontosabb értékünk, hogy olyan termékekkel lássuk el felhasználóinkat, melyek megfelelnek különleges elvárásaiknak is, és úgy gondoljuk, hogy az Anoto egy innovatív megoldást kínál azoknak a cégeknek, melyek hivatalos és orvosi nyomtatványok, valamint címkék előállításával foglalkoznak,” nyilatkozta Mikihiko Maeno, az OKI Data Corporation elnök-vezérigazgatója.

„Jelentős mérföldkőnek számít, hogy digitális papírt tudunk előállítani asztali nyomtatók segítségével, ami kiterjeszti az Anoto alapú megoldások használati körét. Örülünk annak, hogy az OKI Printing Solutions vállalattal működhetünk együtt, ami az első lépés egy hosszú és gyümölcsöző kapcsolathoz vállalataink számára. Hiszünk abban, hogy ez az együttműködés jelentősen növeli mindkét vállalat termékeinek értékét,” mondta Örjan Johansson, az Anoto vezérigazgatója.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OKI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés