2019. április 25., csütörtök

Útvonal

Hírek » Nyomtató rovat

A világ másik részéről is elérhető a Canon PIXMA MX892 multifunkciós készülék

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Vezetéken és vezeték nélkül is elérhető a Canon kisirodai környezetbe szánt tintás MFP-je.

Hirdetés

Pont egy hónapja adtuk hírül, hogy a jövőben minden Canon multifunkciós, vezeték nélküli nyomtató támogatni fogja az Apple AirPrint szolgáltatást, mely igénybevételéhez iOS 4.2 vagy ennél újabb operációs rendszert futtató iPad, iPhone vagy iPod mobil eszköz szükséges. A sort akkor az MX432-es és MX512-es jelzésű eszköz nyitotta rendre 100 és 150 dolláros árcédulával, most pedig a gyártó bemutatott egy felsőbb kategóriás variánst, a PIXMA MX892-t.

Nyomtatófejében öt különálló tartály helyezkedik el, melyek a ChromaLife 100+ technológiának köszönhetően tartós és élénk színeket vetnek papírra, maximum 9600x2400 dpi felbontás mellett. A nyomtató képes 4 x 6 hüvelykes, keret nélküli fényképek előállítására is, ezek hozzávetőlegesen 20 másodperc alatt készülnek el. A kisebb modellekhez viszonyítva nyomtatási sebessége gyorsult, fekete-fehér nyomatokból 12,5, színesből pedig 9,3 oldalnyit tol ki magából percenként. Lévén multifunkciós berendezés, nyomtatás mellett a másolás, faxolás és szkennelés is repertoár része, így valóban a legtöbb irodai környezetben jó szolgálatot tehet. A beolvasó részleg maximum 2400x4800 dpi felbontáson tud üzemelni.

Az új trendeknek megfelelően a PIXMA MX892 a hálózati szolgáltatásokra nagy hangsúlyt fektet, ehhez fedélzetén IEEE 802.11n modul teljesít szolgálatot, a helyi hálózathoz való csatlakozás akár egyetlen gombnyomással (Wireless Protected Setup (WPS)) is történhet. Akik a kábeles összeköttetést részesítik előnyben, azoknak Gigabit Ethernet áll rendelkezésre a kapcsolódáshoz. A Google Cloud Print, PIXMA Cloud Link és egyéb lehetőségek igénybevételével távoli albumokból és helyekről is nyomtathatunk, vagy akár az interneten keresztül bármilyen mobil eszközről, fizikai elhelyezkedéstől függetlenül is küldhető anyag az irodában lévő eszközre. A 3”-es színes kijelző tovább fokozza a kényelmet, így a legtöbb opció és néhány fénykép effekt is közvetlenül elérhető számítógép használata nélkül. Természetesen USB porton keresztül is megannyi formátummal megbirkózik.

A Canon PIXMA MX892 vételárát 199,99 dollárban határozták meg, de megjelenési dátumot még nem közölt a gyártó.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.