Magyarok a célegyenesben

A Canon nemzetközi amatőr fotópályázatára beérkező 2263 magyarországi fényképből a közönség szavazatai alapján került ki a kategóriánkénti 10-10 legjobb pályamű. A portré, makró, tájkép valamint sport kategóriában indult és kiválasztott 10-10 közönségkedvencből választja ki a nemzetközi szakmai zsűri 2008 május 26 és június 6 között a négy országos kategórianyertest, akiket egy-egy 520 ezer forint értékű EOS fotós felszereléssel jutalmaz a Canon.

A Canon első nemzetközi amatőr fotópályázatára 18 európai országból, többek között Magyarországról is jelentkezhettek a hobbyfotósok. Az országos elődöntőket követően az egyes országok kategórianyerteseit nemzetközi viszonylatban is összehasonlítja a Vicki Couchman elismert sajtó- és portréfotós által vezetett szakértőkből álló testület.

A döntőt 2008. június 22-e és június 27-e között rendezik meg Bécsben, ahol a nemzetközi mezőnyből kiválasztott 8 döntős, akiket egy-egy UEFA EURO 2008 selejtező meccsre szóló jeggyel díjaz a Canon, megküzd egymással a kategóriagyőzelemért. A végső megmérettetés során a háromtagú szakmai zsűri kiválasztja a nemzetközi kategórianyerteseket. A döntő legizgalmasabb mozzanatait a Canon filmre veszi és a későbbiekben Európa-szerte bemutatja.

A 4 nemzetközi kategórianyertes fődíjként 2008. második felében lehetőséget kap arra, hogy egy életre szóló élményt szerezve részt vegyen egy fényképészeti álommegbízáson.

További információ a http://www.canon-europe.com/amegbizas weblapon érhető el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés