Barbie még kitart, de a százdolláros Xbox 360 mindent lenyom

Bár az Amazon.com internetes áruház akciókról szóló vásárlói szavazásán a százdolláros Xbox 360 mellett versenyben van még többek közt a tízdolláros táncoló Barbie és egy 30 dolláros összteleszkópos mountain bike is, a szavazatok jelenlegi állását ismerve nem kérdéses, hogy a Microsoft konzoljátékát fogja rendkívül akciós áron kínálni jövő héten a webáruház. A százdolláros Xbox 360 az év kétségtelenül legcsábítóbb ajánlata lehet a konzolpiacon, az akcióra kínált játékgéphez így ugyanis harmadáron lehetne hozzájutni.


Nem fogadnánk Barbie győzelmére

Az Amazonnál rendszeresen megszavaztatják a vásárlókat arról, hogy a jövőben milyen akciókat látnának szívesen; a mostani listára került 1000 darab akciós Xbox 360 Core system is, mely a jelek szerint rendkívül nagylelkű ajánlatnak tűnik a vásárlók szemében. Az akció időzítése mindazonáltal aligha lehet véletlen; a Sony ma dobta piacra a tengerentúlon új konzolát, a PlayStation 3-at, mely a legfrissebb hírek szerint helyenként hisztérikus fogadtatásban részesült, a készleteket pedig percek alatt elkapkodták a vásárlók.


Világok harca

Alighanem ez vár majd az amazon.com ezerdarabos akciós Xbox 360 készletére is, igaz Barbie okozhat még meglepetéseket, feltéve ha kellő mennyiségű támogatót toboroz magának a hatéves kislányok közül. A szavazást jövő kedden zárják, eredményhirdetés szerdán lesz, a nyertes akciós készlet pedig jövő héten csütörtökön – azaz hálaadás napján –, a nyugati parti idő szerint reggel 11:00-tól kerül forgalomba.

Előzmények

Hirdetés