Asztali VGA-t is passzinthatunk a Minisforum új UCFF gépéhez

A közelgő újdonság a végül meg nem jelent Gaming Mini modell fáklyáját viszi tovább.

A szimpatikus minigépeiről ismert Minisforum egy újabb masinával készül megörvendeztetni a nagyérdeműt, ami egy egészen érdekes, moduláris koncepcióra épül, és AMD B550-es vezérlőhíddal szerelt alaplappal érkezik. A Socket AM4-es megoldás két SO-DIMM DDR4 foglalattal dolgozik, és két M.2 2280-as formátumú SSD-t állíthat hadrendbe.


[+]

A különlegesség abban rejlik, hogy a 166,5 x 158 x 67 mm-es ház oldalán egy takarólappal fedett PCI-Express 3.0 sín található, amihez egy külső egységet csatlakoztatva bármekkora videokártyát hozzácsaphatunk a rendszerhez. Ugyan maga a gép egy 19 voltos, 120 wattos adapter segítségével jut a működéshez szükséges energiához, az előbb említett keretre/dokkolóra sztenderd ATX-es vagy SFX-es tápegységet rögzíthetünk fel, s ez fogja adagolni a kakaót a VGA számára.


[+]

Az apróság farán egyébként egy DisplayPort, két HDMI kimenet, négy USB 3.0 és egy USB Type-C aljzat, egy gigabites Ethernet konnektor és két audio jack állomásozik. A cnBeta szerint az újonc körülbelül 900-1000 dollárt fog kóstálni barebone kivitelben, azaz CPU, RAM, jelen esetben ATX-es/SFX-es táp és háttértároló nélkül. A pontos megjelenési dátum egyelőre még kérdéses.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés