Új asztali és hordozható tárolók érkeztek az Iomegától

Az Iomega a héten jelentette be új asztali és hordozható háttértárainak érkezését. Már kaphatók az egymeghajtós Iomega eGo merevlemezei között az 3.0-s USB-vel szerelt változatok, amik az előző generációs termékekhez képest jóval gyorsabb adatátvitelt garantálnak. A cég első SuperSpeed USB csatlakozóval ellátott tárolója a grafitszürke borítású, 500 GB-os kapacitású eGo Portable merevlemez, amely 110 eurós áron vásárolható meg. A gyártó gondolt azokra is, akik számítógépe még nem rendelkezik a megfelelő aljzattal, nekik 45 euróért ajánl notebookokba való ExpressCard adaptert vagy asztali gépekhez használható PCI Express bővítőkártyát.

Iomega SuperSpeed USB 3.0 eGo Portable Hard Drive
Iomega SuperSpeed USB 3.0 eGo Portable Hard Drive

Ha kicsi, de nagy kapacitású hordozható meghajtóra lenne szükség, de megelégszünk a 2.0-s USB nyújtotta tempóval is, akkor jó választás lehet a Compact Edition USB 2.0 eGo Portable, ami az előző változat kisebb és karcsúbb verziója. Belsejében 2,5”-es merevlemez lapul, ami 320, 500 vagy 1000 GB-os kapacitású lehet. A kicsi tároló rubinvörös, éjkék és ezüst színű burkolattal kapható, az ára pedig 78, 94, illetve 180 euró a méretnek megfelelően.

Iomega USB 2.0 Compact Edition eGo Portable hard Drive
Iomega USB 2.0 Compact Edition eGo Portable hard Drive

Leleplezték az 1 TB-os eGo BlackBelt Mac Edition Portable Hard Drive-ot is, amely két FireWire 800 és egy 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. A mellékelt FireWire 800/400 kábellel azok is tudják majd használni, akiknek csak 400-as aljzat van a számítógépükön. A termék az Iomega Drop Guard Xtreme technológiával is el vannak látva, azaz került rájuk egy Iomega Power Grip védő gumipánt. Ezek segítségével a gyártó szerint akár kétméteres zuhanást is kibírnak. A tároló megjelenése ebben a hónapban várható, sőt hamarosan az Apple Store-okban is megtalálható lesz. Az 1 TB-os készülék 230 dolláros árcédula mellett vásárolható majd meg.

Iomega 1 TB eGo BlackBelt Mac Edition Portable Hard Drive
Iomega 1 TB eGo BlackBelt Mac Edition Portable Hard Drive

Az asztali modellek közé két új tag érkezik, egyik a PC-khez, míg a másik a Mac-ek mellé. Az Iomega USB 3.0 eGo Desktop Hard Drive a nevének megfelelően SuperSpeed USB interfészen kapcsolódik. Grafitszürke színben érhető el 1 és 2 TB-os kapacitású winchesterek 123, illetve 200 euróba kerülnek.

Iomega USB 3.0 eGo Desktop Hard Drive
Iomega USB 3.0 eGo Desktop Hard Drive

Az Apple gépekkel használható Iomega Mac Edition eGo Desktop Hard Drive is ezekben a méretekben kapható, 150 és 260 eurós áron.

Iomega Mac Edition eGo Desktop Hard Drive
Iomega Mac Edition eGo Desktop Hard Drive

Minden fenti Iomega tárolóra hároméves korlátozott jótállás vonatkozik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés