Nyereményjátékkal teszi szebbé az ünnepi készülődést az ASUS

Az ASUS Magyarország egy nyereményjátékot hirdetett, mely az alábbi oldalon érhető el, és csak hazánkból lehet nevezni, vagyis ha valamikor, akkor most igazán érdemes játszani! A sorsoláson való részvételhez három kérdést kell megválaszolni, amelyek az előbbi hivatkozáson megtalálhatók. Ezután a három üres mezőt ki kell tölteni a szükséges személyes adatokkal, és végül rá kell kattintani az „Elküldöm” gombra.


[+]

Ha a válaszok helyesek, akkor már csak a szerencsén múlik a nyeremény elvitele. A nyertes két darab, 2 GB VRAM-mal rendelkező, CrossFire konfigurációba köthető ASUS Radeon HD 7770-es kártyát vihet haza. A nevezési határidő november 17-én jár le, így nem árt sietni, de azért még van idő átgondolni a kérdésekre a válaszokat. A játék pontos szabályzata az alábbi oldalon érhető el.

Bár a nyereményjáték a Facebookon keresztül zajlik, a nevezéshez nem kötelező regisztrált felhasználónak lenni. A gyártó azonban erősen ajánlja ezt a lehetőséget, így az ASUS Magyarország Facebook weboldalának lájkolását is, hiszen a nyertes személyéről itt lehet a leghamarabb tudomást szerezni. Ettől függetlenül a cég a megadott e-mail címen, illetve telefonszámon is értesíti a szerencsés játékost.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés