ASUS Radeon HD 7700 sorozatú VGA-k nyerhetők a gyártó Mass Effect 3 játékában

A Mass Effect 3 sikerére alapozva az ASUS Magyarország nyereményjátékot indított, ami nemcsak az év első felében megjelent akció-RPG játéknak kíván még nagyobb publicitást adni, hanem egyúttal a gyártó legújabb középkategóriás AMD Radeon grafikus kártyáit is szeretné megismertetni a lelkes PC-s játékosokkal.

A játékra roppant egyszerűen lehet jelentkezni, csupán az ASUS Magyarország Facebook oldalára kell ellátogatni, ahol a Mass Effect főhősét ábrázoló alkalmazás indításával máris bárki közelebb érezheti magát a nyereményekhez. A tudásalapú kérdőív mindössze három kérdésből áll, melyekre könnyedén meg lehet találni a választ az ASUS weboldalán, illetve az egyes gamer weboldalakon (így például a GAMEPOD.hu-n is). A helyesen válaszolók között egy Radeon HD 7750-1GD5 és egy Radeon HD 7770-DC-1GD5 grafikus kártya kerül kisorsolásra, melyekhez ajándékként egy-egy Mass Effect 3 PC-s változat is jár.


[+]

Érdemes tehát játszani, mert ezúttal két nyertes lesz. A játék április 2-ig tart, a nyerteseket a játékra jelentkezés során megadott elérhetőségek egyikén értesítik a szervezők. A nyereményjáték részvételi szabályzata az ASUS Magyarország Facebook oldalán vagy ide kattintva (PDF formátumban) lehet olvasni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés