Acer notebook és tablet kiegészítők – variációk egy témára

Amellett, hogy az Acer elsősorban notebookokkal, asztali és AIO PC-kkel, valamint táblagépekkel foglalkozik, számos saját márkajelzéssel ellátott kiegészítőt forgalmaz, amiből most kiemelnénk párat egy-egy rövid bemutató erejéig.

Mostanság egyre divatosabb a megszokott szürke-fekete színvilágtól eltérő, vidámabb külsejű netbookot választani, ehhez viszont nehéz színben hozzáillő egeret szerezni. Az Acer gondoskodott arról, hogy az Aspire One Happy és Happy 2 netbookok tulajdonosai ne maradjanak azonos színű, vezeték nélkül rágcsáló nélkül.


[+]

A nyolcféle színben megvásárolható, háromgombos plusz görgős optikai mutatóeszközök 5000 forint körüli áron kelletik magukat.


[+]

A sajátmárkás egerek sorából természetesen nem hiányozhat a jóval hagyományosabbnak mondható fekete színű modell, valamint egy Ferrari emblémás darab sem. Előbbi 5000, utóbbi 9300 forint körüli áron vásárolható meg.

Evezzünk picit tabletes vizekre! Ezen a téren is rengeteg kiegészítővel lehetünk gazdagabbak. Habár az új Acer tabeltek már a küszöbön vannak, az A500 és A100 tulajdonosoknak jó szolgálatot tehetnek az alábbi termékek. Kezdjük rögtön a sort a dokkolóval, mely töltőbázisként is funkcionálhat, valamint egy 3,5 mm-es jack kimenete is van.


[+]

Nem árt gondoskodni féltve őrzött táblagépünk fizikai behatások elleni védelméről, ehhez pedig számos tok áll rendelkezésünkre.


A W500 számára készült tokba az A500 is kényelmesen elfér[+]

Az Icona Tab W500 Pocket bőrtok, mint a nevéből is kiderül, a W500-as tábla számára készült, de az A500-as is szépen elfér benne. A kiegészítőt 7000 forint körüli áron lehet beszerezni, ami nem sok, tekintve, hogy minőségi kiegészítő benyomását kelti.


[+]

Másik megfontolandó kiegészítő az A500 kijelzőjére méretezett Tab Protective Film, mely az érintőkijelzőt védi meg a viszontagságoktól.

Védőtokok az A100-as Tabra Védőtokok az A100-as Tabra
Védőtokok az A100-as Tabra [+]

Az A100-as Tabra a fenti tokok közül lehet, mi több,érdemes választani, ugyanis a műanyag hátlap nagyon könnyen karcolódik. A szintén 7000 forintos ár körül beszerezhető gumibölcső nem csak a karcoktól, hanem az egyéb fizikai behatástól is remekül megvédi az eszközt.


[+]

Az előbbi bumper tokon felül az A100-hoz beszerezhető egy valamivel elegánsabb védő alkalmatosság, mely nem gumiból, hanem kényelmes tapintású, vékonyabb műanyagból készül és igény szerint állvánnyá is hajtogatható. A kiegészítő ára valamivel 7000 forint alatt szerezhető be.

Végül pedig egy különlegesnek is mondható darabbal zárnánk a sort:


[+]

A Stylus-duo pen stylus-ként, a kupakot levéve pedig hagyományos golyóstollként egyaránt funkcionál. A tollbetét természetesen cserélhető, ha elfogyna a tinta és egy ízléses tokot is kapunk mellé.Ez a termék csak később lesz elérhető, ára egyelőre nincs.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények