Hirdetés

Szimpatikus lett a Philips termetes gaming kijelzője

A gyártó célkeresztjében elsősorban a konzolosok voltak, hiszen – egyebek mellett – három 2.1-es HDMI kukucskál a letisztult küllemű újdonság farán.

Még a múlt hónapban adtunk hírt a Philips újgenerációs Xbox tulajdonosokat célzó gaming monitorjáról, a 4K-s felbontást és 144 Hz-es képfrissítési rátát szavatoló 279M1RV-ről. A kijelzőnek időközben érkezett egy bátyja is, ami már a 31,5 hüvelykes páston lép a színre, és stílszerűen a 329M1RV nevet viseli.


[+]

A periféria 80 cm-es képátlóval, illetve 1000:1 statikus kontrasztaránnyal rendelkező IPS panelje ezúttal ugyancsak 3840x2160 pixel natív megjelenítését ígéri – az előbb említett 144 Hz-cel egyetemben –, miközben 500 cd/m² maximális fénysűrűséggel, 1 ezredmásodperces GtG válaszidővel, AMD FreeSync Premium és NVIDIA G-Sync Compatible technológiával, valamint 1,07 milliárd színnel igyekszik magát vonzóbbá tenni a potenciális vásárlók számára. Adalék a történethez, hogy az SRGB, NTSC és Adobe RGB színterek 124, 113, továbbá 111 százalékban kerülnek lefedésre.


[+]

A VESA DisplayHDR 400-as plecsnivel jutalmazott készülék impozáns I/O szeglet birtokában van, ugyanis az 1.4-es DisplayPorton és a DisplayPort alt módot, valamint 65 wattos energiatovábbítást támogató USB Type-C csatlakozón (meg a de facto sztenderd audio jacken) kívül nem kevesebb, mint három 2.1-es HDMI bemenet, plusz négy USB 3.2 aljzat állomásozik rajta, ráadásul az utóbbiak közül kettő tud gyorstöltést.

[+]

A kéteszközös PbP funkcióval büszkélkedő megoldás talpa a pivot tájolás kivételével mindenhogy állítható, továbbá a 100 x 100 mm-es VESA furatok sem hiányoznak az Ambiglow hangulatfényekkel meghintett hátuljáról. A tipikusan 58,9 wattot fogyasztó, két 5 wattos, DTS minősítésű hangszóróval megspékelt termék természetesen használható 120 Hz-es konzol módban, és OSD menüjének nyelvei között szerepel a magyar is. A novemberben debütáló modell dobozára 900 fontos árcédulát ragasztanak majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés