Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#351) ^Clown válasza pH03N1xM (#348) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hű, köszi szépen, ki fogom próbálni! Jó lenne végre rákötni a külső vinyómat a routerre.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#352) Kami11

Kami11
(senior tag)

Sziasztok!

Szeretném kipróbálni a DDWRT firmjét a routeremen.
Mi a pontos menete a dolognak? Nekem V1-es a routerem és az eredeti gyári firm. van még rajta. A ddwrt lapján a következő fájlok vannak fenn:

Mega Generic -------------------- dd-wrt.v24_mega_generic.bin...... 2010-08-09 7,10 MB
Mini Generic ---------------------- dd-wrt.v24_mini_generic.bin ........2010-08-09 2,89 MB
NoKaid Generic ------------------dd-wrt.v24_nokaid_generic.bin .....2010-08-09 3,55 MB
Standard Generic ----------------dd-wrt.v24_std_generic.bin ..........2010-08-09 3,58 MB
VPN Generic ----------------------dd-wrt.v24_vpn_generic.bin ..........2010-08-09 3,63 MB
VoIP Generic ----------------------dd-wrt.v24_voip_generic.bin .........2010-08-09 3,61 MB

Mit kell ebből beflash-elni és milyen sorrendben?
Ha valaki elmondaná, leírná, ha lehet szájbarágósan azt megköszönném!

[ Szerkesztve ]

Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.

(#353) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Ha esetleg valaki bolti árnál olcsóbban keres eladó 610N v2 -t, keressen meg.

Köszi :R

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#354) pH03N1xM válasza Kami11 (#352) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

Itt megvan, hogy mivel kell kezdeni:
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Linksys_WRT610N
(en nagyon nem voltam oda a dd-wrt-tol, de ez maganvelemeny - egy openwrt is millioszor jobb lenne, de ugye az sincs WRT610N-re)

[ Szerkesztve ]

SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM

(#355) pH03N1xM

pH03N1xM
(tag)

TomatoUSB-vel is mukodnek termeszetesen az USB hubok (azert nem probaltam eddig, mert elkevertem, es csak most talaltam meg a kis passziv hubomat...), szoval storage + printserver mehet egyszerre is, vagy tobb storage. De a storage link nem egy villam, kb. 4MB/s sebessegu, Corsair Survivor 16GB-os pendrive-al tesztelve.

SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM

(#356) Kami11 válasza pH03N1xM (#354) üzenetére

Kami11
(senior tag)

Köszi! :R

(#357) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valamiféle torrent programot rá lehet applikálni a routerre?

(#358) pH03N1xM válasza ^Clown (#357) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

Optwareben van transmission nevu kliens. Optware van dd-wrthez, es tomatousbhez is. Doksi: http://tomatousb.org/tut:how-to-set-up-nas-optware-etc-for-total-noobs

(#359) ^Clown válasza pH03N1xM (#358) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az általad linkelt Tomatousb-t tervezem feltenni és kipróbálni, jó lenne, ha NAS-ként és "torrent szerverként" menne a router (egy 320-as 2,5"-os WD HDD-t kéne hajtania), FTP és társai (print- és webszerver) nem kellenek, csak ez a kettő. Elvileg erősebb proci és több ram van a routerben, mint a 1043ND-ben, úgyhogy remélem bírni fogja.

Sajna a gyári fw-rel nem ment a HDD elérése. Pendrive-val is próbáltam, de az sem ment.

(#360) pH03N1xM válasza ^Clown (#359) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

WRT610N-en nem probaltam a torrent klienst, csak a telefonomon (az 600Mhzes), ott vidaman ment, szoval szerintem itt se lesz nagy gond szerintem.

500GB-os 2.5-es Samsung vinyoval is probaltam, es azzal is csont nelkul ment nekem a TomatoUSB NAS resze.

[ Szerkesztve ]

(#361) ^Clown válasza pH03N1xM (#360) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi még egyszer a linket, hiába "for total-noobs", mivel még sosem csináltam ilyesmit, elég húzósnak tűnik a dolog :)

(#362) pH03N1xM válasza ^Clown (#361) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

http://www.xtremecoders.org/forums/f76/guide-how-install-setup-transmission-tomato-56/

Ez egyszerubb (es illusztraltabb), de ext3 particio letrehozasahoz kell linux. (esetleg valami wines tool). Linux 'szepsegeit' latjuk testkozelbol :P

(#363) Tompie

Tompie
(fanatikus tag)

Kinek mi a véleménye a Linksys E4200 routerről?
Érdemes lenne lecserélni ilyenre WRT610N masinát? :)
Ami elsőre tetszik benne: - 6 belső antenna (biztos erősebb és nagyobb a hatótáv)
- alapból kezeli az NTFS filerendszert :)
illetve a sebessége, gyorsabb...

(#365) pH03N1xM válasza Tompie (#363) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

CPU szempontjabol egyezik 610N v2-vel, szoval nagy diff nem lehet altalanos sebessegben. Kinti tesztek alapjan az USB storage link nem gyorsult sokat (6-7MB/s), es az 5Ghzes teszteken a Netgear WNDR3700 kenterbe veri, de 2.4Ghzen az egyik legjobb router. Az usb port lassusaga miatt szerintem a storage link nem sokat er rajta, tovabbra sem.

(#366) Tompie válasza pH03N1xM (#365) üzenetére

Tompie
(fanatikus tag)

A WRT610N-t most is csak 2.4GHz-en használom :)
Amúgy köszönöm ezt a véleményt is, az sajnos nem derül ki, hogy azon linux fut-e?!

(#367) pH03N1xM válasza Tompie (#366) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

Evidens, hogy linux. Mondjuk amig nincs ra Tomato en biztos nem vennek.

(#368) Tompie válasza pH03N1xM (#367) üzenetére

Tompie
(fanatikus tag)

Nem feltétlenül evidens a linux mert pl az E3000-en sem az van.

WRT610N-el hogy lehet megcsinálni hogy a rákötött külső NTFS winchestert kezelje?

(#369) pH03N1xM válasza Tompie (#368) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

Azon is linux van termeszetesen, plane, hogy az E3000 es a WRT610N V2 ugyanaz a hw. WRT610N V2-n a tomato kezeli siman az NTFS-t alapban, V1re meg ossze lehet hozni dd-wrtvel, csak szerintem eleg szenvedes. (irtam rola ebben a forumban korabban)

(#370) Tompie válasza pH03N1xM (#369) üzenetére

Tompie
(fanatikus tag)

Korábban általam linkelt cikkben olvasható, nem én találtam ki.
"Az új termékcsaládban a csúcsváltozat az E3000, amely a fent említett összes képességet tartalmazza, vagyis 2,4 és 5 GHz-en működő Wi-Fi-t, gigabites Ethernet-portokat, USB-csatlakozást és médiaszervert, az operációs rendszere viszont nem Linux."

WRT610N v2-m van, akkor vissza olvasok, hogy mi ez a tomato meg hogy kell megcsinálni hogy NTFS működjön rajta. :)

[ Szerkesztve ]

(#371) pH03N1xM válasza Tompie (#370) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

Akkor buta a cikk, attol, hogy le van irva, meg nem biztos, hogy igaz is. Felhasznalo szempontjabol ugyis masodlagos egyebkent. (doksiban egyertelmuen utalnak a copyright szovegeknel a tartalomra)

(#372) Tompie válasza pH03N1xM (#371) üzenetére

Tompie
(fanatikus tag)

Én csak örülök neki, hogy ha linux van rajta :)

(#373) SPEA

SPEA
(újonc)

Sziasztok!

Sorry ha OFF, de nem igazán találtam itt róla témát...
Szóval nekem 2 kiszemelt routerem van: WRT 320N ill. az E2000.
Tud valaki némi plusz infóval szolgálni, h mi is a lényegi különbség a kettő között?
A gyártói adatlapjuk szerint az E2000-nek talán erősebb az antennája( ? ).
Ugyan úgy gigabites mind a kettő, stb...

1 lapostop + a 1 PC lenne rá fixen, + tervezek hozzá egy kis NAS-t venni.
A lényeg az lenne, hogy mondjuk a nappaliban a TV-t rákötve menjenek a HD filmek, házimozin zenék és mindezt NAS-ról.
( 40/20 Mbit/s -os DIGI netem van )

Előre is köszi a segítséget!

Taki84

(#374) pH03N1xM válasza SPEA (#373) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

A ket eszkoz ugyanaz hw szinten (oregedo 320N-t kiadtak ujra uj neven), csak a gyari firmwareben van minimalis elteres. (detto ugyanaz, mint a wrt610nv2 es az E3000 paros).

(#375) ronson88 válasza pH03N1xM (#345) üzenetére

ronson88
(kvázi-tag)

Szia, úgy látom te eléggé otthon vagy ebben a témában, ezért engedd meg, hogy kérdezzelek.

Feltettem ezt az általad ajánlott Tomato USB firmware-t, USB-re valóban működik.

Viszont én külső hálózati meghajtó tartalmát szeretném megosztani a router segítségével.
Van egy Dvico Tvix mediaplayerem, egy belső 1,5 TB-os merevlemezzel, ez N-es wifin keresztül csatlakozik a routerre (DLNA-t sajnos nem tud) és az ezen lévő filmeket szeretném egy másik helyiségben lévő wifis Samsung tv-n nézni.

Ezt vajon tudja ez az USB-s firmware? (Sajnos nekem nem sikerült megoldanom, csak az USB-re dugott külső merevlemezről működik.)
Vagy esetleg tudsz ajánlani másik fw-t ehhez, erre a routerre?

üdv.

Samsung Galaxy Note

(#376) SPEA válasza pH03N1xM (#374) üzenetére

SPEA
(újonc)

Köszi szépen, én is valami hasonlóra gondoltam, csak az árak elbizonytalanítottak...
Amúgy akkor az elképzelésem akár működőképes is lehet, ha jól válogatom össze a komponenseket. ( ? )
Az E3000-et valahogy túl drágának találom az E2000-hez képest. Tudásban megéri?
Jobb lenne az, hozzá mondjuk egy 1Tb-os külső vinyó vagy elég az E2000 és valami hálozati médiaplayer vagy NAS ( bár NAS az kicsit nagyobb befektetés ).

Taki84

(#377) pH03N1xM válasza ronson88 (#375) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

Igazabol szerintem megoldhato (meglesem majd konzolrol), mert elvileg fel lehet parancssorbol mountolni windows sharet is kifele (elvileg szo azert, mert nem probaltam). GUIbol nem fog menni egyebkent.

De nem egyszerubb azon a gepen megosztani ezt kifele a tv fele, ahol van? MMint a HDD itt a divcoban van? Kepes az barmifele megosztasra egyebkent? (nem ismerem azt) Ez ugye kell a fenti routeres modhoz is egyebkent.

(#378) pH03N1xM válasza SPEA (#376) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

Tudasban ugye a fo diff az egyszerre mukodo 2.4/5GHz halozat az E3000 eseteben. Ha nincs ra szukseg, felesleges az E3000.

(#379) Tompie

Tompie
(fanatikus tag)

Azt, hogy tudom megnézni kik / milyen IP-k vannak feljelentkezve a wifi hálózatomra?

(#380) pH03N1xM válasza Tompie (#379) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

Tomatonal pl. Status/Device List, a tobbinel altalaban LAN Client v. hasonlo nevvel illetik.

(#381) Razermazer

Razermazer
(senior tag)

Sziasztok

A ddwrt-vel kapcsolatban lenne kérdésem ez ilyen gáz? mivel a mai napom ráment, és semmilyen eredményt nem értem el vele. Gyönyörűen felmegy ahogy kell hard resetekkel 5 perces várással ez dd-wrt.v24_mega_generic.bin olvastam hogy bele kell írni a 610n-t, de hova a wrt után vagy a végére, mert nem tudja értelmezni állítólag. Lényeg ez felmegy bejelentkezek állítom az adsl csatlakozást, és fagyás se kép se hang késssz :N . De bármit állítok egy idő után ha mentésre nyomok, fagy vége. Ki se tud menni a netre aztán már a router menü sem jön be. Tehát tényleg ilyen nehéz kenyér vagy én vagyok béna? tudok angolul, mindent lefordítottam, úgy csináltam ahogy leírták. Ha a gyári szemetet visszateszem minden megy mint a kisangyal azonnal. Rosszat teszek fel az enyémhez? pedig a leírásban ez van hogy ezt kell vagy ezután még kell valamit feltenni rá hogy működjön? V1-es az enyém azt is teszem fel ami ahhoz való :N passz. Jó lenne mert nagyon jó menedzselhető ezáltal és nekem az kéne. Az 5 perc várakozás után ha a continue-ra nyomok belépek a router menüben ez stimt a leírás azt mondja hogy újból helyezzem a routert áram alá tehát az 5 perc után ki kéne a hálózatból húzni, aztán vissza, és utána megint hard reset?. A vége úgyis az lesz hogy veszek egy netgear wndr3700-at, és kalap.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/f1rh

(#382) pH03N1xM válasza Razermazer (#381) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

DD-WRT szerintem 610N-en egy ipari hulladek. Bazilassu (par perc boot), minden beallitas valtoztatas utan 1-2 perc mire eletre kel a hw. Szerintem hulladek, noha nalam betonstabil volt, ezeket leszamitva. (V2-n). En orulok, hogy nem kell hasznalnom, szerintem meltatlan ezekhez az eszkozokhoz a dd-wrt mukodese. Sajnos V1-re meg mindig nincs tomatousb, szoval vagy dd-wrt/gyari vagy routercsere. (en tomatousb miatt nem cserelem a V2-met semmire egy joideig, az biztos)

(#383) Razermazer válasza pH03N1xM (#382) üzenetére

Razermazer
(senior tag)

Na ezt nem tudtam, a hajamat téptem akkor indokolatlanul, inkább kérdeztem volna meg így megmentettem volna magam a kellemetlenségtől. Köszönöm a gyors választ, akkor én ezt elfelejtem meg a routert is. Azt hiszem 3700-ra van openwrt mintha úgy olvastam volna a topikjában az lesz. :R Esetleg tudnál nekem mondani egy jó egybe router modem kombot mert ilyet keresek, tudom ez nem az a topik, de nagyon tájékozott vagy ilyen téren azt már látom. :R

[ Szerkesztve ]

(#384) pH03N1xM válasza Razermazer (#383) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

3700 nem rossz, openwrtvel szerintem hasznalhato is. En szubjektive tomato parti vagyok (a fejlesztovel jo kapcsolatom van, igaz az egyik openwrt fejlesztorol is elmondhatom ezt ;) - ezert maradok a 610N V2-nel. DD-WRT szerintem iszonyu mindenhol, meg a wrt54 szerian is sok nyugom volt vele.
Ha komolyabb celra kell, akkor mikrotik a legjobb alternativa (felprofi es profi felhasznalasra).

(#385) Razermazer válasza pH03N1xM (#384) üzenetére

Razermazer
(senior tag)

Köszönöm a tanácsot. Viszont kutatásaim közben egy ilyet találtamlehetséges hogy a v1-re írtak open wrt-t? mert úgy tünik Viszon evvel kapcsolatban megint csak kérnék segítséget, hogy hogy kell feltenni ez a tftp-nekem kicsit kínai beágyazott linux rejtelmei, vagy felmegy webes felületen is? ahogy a ddwrt?. Ugyanúgy hardresetek meg 5 perc várakozás?. Ezt még megköszönném ha tudnál vele kapcsolatban tanácsot adni.

(#386) pH03N1xM válasza Razermazer (#385) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

Igen, en is csak V1-re lattam (ezert nem is probaltam, nekem csak V2 van). TFT upgrade nem kaland, siman egy parancs ott is gondolom, ne? Openwrt biztos, hogy nem olyan nyugos, mint a dd-wrt. (el nem birom kepzelni, hogy a dd-wrt-t normalis fejlesztok csinaljak...)

(#387) Tompie

Tompie
(fanatikus tag)

Még csak most látom jelent meg az enyémtől (Firmware Version: 2.00.00 B05) újabb gyári Firmware (Ver.2.00.01.15).
[link]

(#388) Tompie

Tompie
(fanatikus tag)

Egy gyors kérdés, Firmware frissítés elôtt, hogy tudom a most fent lévô Firmware-t lementeni?
Köszönöm!

(#389) pH03N1xM válasza Tompie (#388) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

Nincs ra tisztan sw-es modszer, de gondolom a regi is megvan neten.

(#390) Tompie válasza pH03N1xM (#389) üzenetére

Tompie
(fanatikus tag)

Köszi, majd akkor szétnézek. :)

(#391) MrTwister válasza pH03N1xM (#389) üzenetére

MrTwister
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jól látom, hogy ez a TomatoUSB felmegy a WRT320N-re is?(nekem ilyenem van)Persze tudom, hogy mivel nincs USB, így nincs NAS funkció meg printserver, de ez nem izgat. Régen a WRT54GL-emen Tomato ment és nagyon szerettem, akkor erre is felrakhatom nyugodtan ugye? Ez ugyanaz a Tomato csak kompatibilissá lett téve az új routerekre is?

8800GT-m nem jöhetett volna létre ha nincs: Antos :-)))

(#392) pH03N1xM válasza MrTwister (#391) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

Pontosan, a 2.6os kerneles verzio csont nelkul megy rajta. (en wrt54gl-en is probaltam azt, es ott is megy szepen, a 2.6os kerneles is)

(#393) MrTwister válasza pH03N1xM (#392) üzenetére

MrTwister
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszi akkor holnap, akarom mondani ma felrakom! :R
Gondolom nem nehéz felrakni ugye? Csak ráfrissítem a gyárira aztán csókolom mint a régi jó WRT54GL-nél! :D

[ Szerkesztve ]

(#394) Zorari

Zorari
(újonc)

Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni...:)
WRT54GH routerrel csatlakoztatnám az Ipadot, látják egymást, adatátvitel viszont nincs. (semmit nem tölt be, konkrét hibaüzenet, hogy nem kapcsolódk az internetre) mindezt úgy, hogy router progija látja az élő csatlakozást, Ipad is látja a hálózatot, simán csatlakozom, él a wifi-jel..de adat nem jön.
Köszi!
Réka

(#395) MrTwister válasza Zorari (#394) üzenetére

MrTwister
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Lehet rossz a hálózati kulcs, esetleg valamiért nem kap IP-t az iPad. DHCP routeren be van kapcsolva?

(#396) Zorari válasza MrTwister (#395) üzenetére

Zorari
(újonc)

Hálózati kulcs okés, hiszen csatlakozik, elfogadva... IP-t is kap az Ipad (tényleg úgy "tűnik", hogy minden oké...DHCP? megnézem...

(#397) Zorari válasza Zorari (#396) üzenetére

Zorari
(újonc)

DHCP okés, az az automatikus konfiguráció, az van beállítva.

(#398) UnI4ever válasza lorumLaci (#350) üzenetére

UnI4ever
(újonc)

Erre vártam RÉÉÉG!!!! :) DEJÓ teszem is fel a jó kis paradicsomot!

(#399) MrTwister válasza Zorari (#397) üzenetére

MrTwister
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Akkor passz, lehet vacakol az internet szolgáltatód? Próbáld itt: [link]
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. :O

(#400) cyber86

cyber86
(fanatikus tag)

üdv. olyan problémám lenne, hogy időközönként a routeren meghülyül a wifi és olyankor vagy belassul vagy megszakad a wifi kapcsolat és pár percre jön csak vissza, és hiába indítom újra, akkor is csinálja. ezt a hibát nem rég kezdte el és már firmwaret is frissítettem rajta. mi lehet a gond?? :( (linksys WRT610N ver.2)

(#401) ^Clown válasza cyber86 (#400) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Más eszközzel is tesztelted? Próbálj meg csatornát váltani (megfelelő programmal meg tudod nézni, hogy a környéken milyen csatornán szórnak a routerek), teszted többféle eszközzel (laptop, telefon stb.). Ha a csatornaváltás után is csinálja, akkor majd kitalálunk valamit :)

(#402) cyber86 válasza ^Clown (#401) üzenetére

cyber86
(fanatikus tag)

már próbáltam mindent. csatornát váltottam, több laptopon is próbáltam. lehet, hogy túlmelegszik a wifi része, mert egy mini szerver van a routerre kötve és úgy vettem észre, hogy mintha azóta csinálná ezt, bár már elötte is kezdte, de akkor nem annyira és mindig estefele, amikor terhelve van a miniszerver, de az az érdekes, hogy a többi gép ami kábelen megy, meg semmi gond, szal nem értem mi lehet a gond a wifivel :(

(#403) ^Clown válasza cyber86 (#402) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehetséges, hogy a router CPU-ja nem bírja, amikor éppen adatmozgás van a szerveren. Érdemes lenne tesztelni a szerver nélkül is.

Gari egyébként van még rá?

(#404) cyber86 válasza ^Clown (#403) üzenetére

cyber86
(fanatikus tag)

Már nincs gari rá. De mondjuk nem értem miért döglik be a wifi és miért nem az egész akkor? kábelen keresztül tök jól megy minden csak a wifi döglik be rajta :( mondjuk csináltam rajta 1 kis beállítást és tesztelgetem hátha most jó lesz. Ja meg most jut eszembe, hogy újra volt indítva a router amikor nem volt jó a wifi kb 2 percig jó volt vagy még annyi se és már megint nem ment wifi.

(#405) cyber86 válasza cyber86 (#404) üzenetére

cyber86
(fanatikus tag)

Közbe megtaláltam a gari papírját és még van rá szerencsére.

(#406) Kami11

Kami11
(senior tag)

Sziasztok!

Rendelkezem én is egy WRT610N-es V1-es routerrel. Szeretném torrentezésre is használni, hogy ne a gép mennyen. Milyen fw.-t kellene feltennem?
Razermazer 385-ös hsz.-ban található jó lenne? Ha igen, valaki le tudná írni, hogy hogyan kell tftp-vel feltenni? Ebben nagyon nem vagyok otthon, de kísérletező kedvű vagyok! ;]

(#407) cyber86

cyber86
(fanatikus tag)

Valaki meg tudja mondani, hogy a Channel Width nél mi a különbség a 20 mhz és a 40 között?

(#408) Tompie

Tompie
(fanatikus tag)

A következő külső HDD-k közül melyik használható hatékonyabban hálózatban úgy, hogy a WIFI-n keresztül csatlakozó eszközök is tudják használni (másolni rá, illetve másolni onnan).
1. USB-re csatlakoztatva.
Ezt gondolom csak Tamotoval kezelné rendesen, mivel ugye csak az tud NTFS-t kezelni, így csak az birkózna meg a DVD iso fileokkal.

2. LAN-ra csatlakoztatva.
Ez vezetékkel kötve az egyik LAN portra.

Mind a két megoldás kivitelezhető? Másolási sebességek milyenek lennének?

Köszönöm

(#409) johnny_gold válasza pH03N1xM (#365) üzenetére

johnny_gold
(tag)

5 GHz-en nálam 200 Mbps körüli VALÓS teljesítményt ad az E4200, 20-25 MBps-el tudok fájlokat másolni WiFi-n, elég kizártnak tartom, hogy ezt bármi kenterbe verné, ez kb. a technológia határa amit tud szerintem...

(#410) lorumLaci

lorumLaci
(kvázi-tag)

hello mindenki

hátha érdekes :B

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.