Nem is azért írtam mert hanyatt kellene esni 
Csak tájékoztatásképpen, ennyi
Egyenlőre én is maradok a WRT610N-nél 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Tompie
(fanatikus tag)
Tudom, hogy nem azért írtad
Csak ha már szóba került, leírtam a véleményemet 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Tompie
(fanatikus tag)
WRT610N-t használok, WUSB600N adapterrel, a gép a routerhez képest a szomszéd szobában van, a jel erőssége 3-4, 2.4GHz-en, 5GHz-en 2-3. Nem tudom hogy a PCI-os WMP600N adapterrel erősebb lenne-e a jel? Panel lakás.
Egyenlőre nem nagyon érdekes a probléma, mert így is stabil a net, csak érdekelne a fenti kérdés.
[ Szerkesztve ]

SFU
(újonc)
Szervusztok!
A v2-hez van új firmware, 2010.04.23-i a dd-wrt.com-n. Nem próbálta még valaki? Konkrétan az usb-ftp érdekelne.
SFU

Tompie
(fanatikus tag)
Ebben a routerben hol lehet egy külső, konkrét IP címet letiltatni?
köszi

toxin2
(kvázi-tag)
Szerintem a wrt320N-es routered is tudja...
***** Linksys WRT160NL ***** http://www.gubamm.hu/ *********************************** ***** OpenWRT telepítési útmutató *****

pH03N1xM
(tag)
Usb-ftp? Hmh? A regiekben is volt mar az, mi a kerdes?
SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM
USB port hiányában kétve hiszem 
8800GT-m nem jöhetett volna létre ha nincs: Antos :-)))

SFU
(újonc)
Szervusz!
A kérdés csupán az, hogy ez a firmware az ftp-vel kapcsolatban tudja-e kezelni az NTFS fájlrendszert (gyakorlatilag a 2 GB -nál nagyobb méretű fájlokról van szó), valamint milyen az FTP sebesség?
SFU

Az-X
(őstag)
No ez engem is érdekelne. De még inkább az, hogy van e végre valami működőképes samba. Merthogy a régi fw is tudott ext2/3-at, arra pedig lehet nagyobb file-okat is tenni.
:)

pH03N1xM
(tag)
610n V2-n nekem az utolso builddal az ntfs-3g stabilan bus errorokat szor, ergo nem tudom mountolni az ntfs meghajtot. Meg kuzdok egy kort vele, elvileg van olyan build amivel mennie kell.
SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM

pH03N1xM
(tag)
Nu, kicsit kuzdottem vele, eredmeny:
Az ftp://dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/04-16-10-r14289/broadcom_K26/ oldalrol a big build kell (persze eloszor a mini, ha nem volt dd-wrt a cuccon), majd usb-t engedelyezni, ha nincs.
Utana jffs-re leszedni a fuse.ko-t, betolteni insmodal (lsmoddal ellenorizheto h. benne van-e), majd kell ipkg install ntfs-3g_2009.4.4-1-fuseint_mipsel.ipk. (lesz par warning, ne zavarjon). Utana pl. ntfs-3g /dev/scsi/host0/bus0/target0/lun0/part1 /mnt - ez mountolja az elso particiot. Nas beallit, utana mehet ftpvel a moka.
Most hirtelen csak egy corsair survivor 16GB volt keznel (ez hatarozottan lassu eszkoz, a sima voyagernel is joval lassabb) ezzel ftp wifin (5ghz) es etherneten keresztul is 2.4MB/s az olvasas, 1.3MB/s az iras.
Az egesz scriptesitheto is, nem nagy kaland. Meglesem majd a kis kulso 2.5-es USB vinyommal is, csak most nincs nalam.
Nem brainslayer firmwarekkel nem ment, es ugye 610nv2-nel kotelezo a 2.6-os kernel.
[ Szerkesztve ]

pH03N1xM
(tag)
Kulso 3.5-es vinyoval 2.2MB/s, 1MB/s a sebesseg (olvasas/iras). Eleg gyengen cache-el, vagy abszolut nem.

pH03N1xM
(tag)
Nincs kulonbseg wifin es etherneten, ha nekem intezted a kerdest.

SFU
(újonc)
Nagyon szépen köszönöm, hogy megnézted, akkor ezzel nem érdemes nagyon foglalkoznom.
SFU

pH03N1xM
(tag)
Sambaval lenyegesen gyorsabb, ott megoldastol fuggoen 5-6MB/s sebesseget produkal legalabb, legalabbis a forumozok velemenye ezt mutatja. (extrem esetben volt 10MB/s koruli, de sima pendriveokrol az 5MB/s tunt realisnak)
Egyebkent ez az ftp-s moka nem gaz annyira, tavoli storagenek egesz jo (van 30 ip cimem, szoval fix cimen van az otthoni routerem) - es kivulrol is megvan ugyanaz a sebesseg, mint amit lanon prezental.

Az-X
(őstag)
Samba-t sikerült belőnöd rajta?

pH03N1xM
(tag)
Nem, mert nem kell nekem (6TB storagem van, nem latom szukseget a kis router megeroszakolasanak, plane h. a storage siman felelesztheto kivulrol WOL-lal), de nem tunik veszesnek, a slim samba2 leirasok eleg egyertelmuek.

Az-X
(őstag)
No igen, nekem sem a tárhely bővítése miatt kellene. Sőt még szerverem is van Gbiten. Mégis szeretnék egy kis samba-t rá 
Meglesem a leírásokat, mikor legutóbb küzdöttem vele nem sikerült beizzítani. De hátha az új firmware-rel...

pH03N1xM
(tag)
Nemhinnem h. firmware fuggo lenne a dolog. ISPkent nekem minden server dual gbiten van 

Az-X
(őstag)
Nos a legutóbb az pár hónapja volt. Akkor ha jól emlékszem 2.4-es fw volt. Az pedig nem támogatott minden samba-t. Ott is pont valami ilyen 2 vagy 4 Gb-os fileméret volt a max.

pH03N1xM
(tag)
2.6os kerneles firm mar januar ota van, ugye anelkul nem ment volna a 610N V2. Ja, egyebkent ftpvel siman ment 4GB feletti file NTFS-es pendrivera, ez eddig nem irtam szerintem.

sityak
(kvázi-tag)
ha valakit érdekel akkor nálam van egy v1 eladó
30k
aláírás: nem írok alá semmit...

UnI4ever
(újonc)
Hi all!
(Csak kíváncsiság képpen) kinek mit érne meg egy jó állapotú WRT610N v2? Újonnan azért 40.000 körül van. Ha jó ajánlat jön eladom. 
Mi történt, miért akarja hirtelen mindenki eladni ezt a kiváló routert? 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Razermazer
(senior tag)
Mindenki netgeart akar venni
pedig én elégedett vagyok, nekem csak az első szériás van, bár egy jó firmware nem ártana, kettő három havonata elvágja magát a net, de most fix ip-vel eddig semmi probléma, még gyári firmware van rajta. Használom netmegosztásra filecserére három gépet kiszolgál rendesen.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/f1rh

sonique
(senior tag)
én épp most vettem egy 610n -t
wrt320 árába
v1 verzio de mivel nekem a gigabit volt inkabb fontos igy nem hiszem hogy akarmi hatranya is lenne..
udv

#hpq
(tag)
Sziasztok!
Nekem is van egy WRT160N routerem 2008-ban vettem még, de azt honnan tudom meg, hogy:
3.0 ultra rangeplus wireless-N boradband router
2.0 ultra rangeplus wireless-N boradband router
1.0 ultra rangeplus wireless-N boradband router
Frimware frissítéshez kellene, vagy teljesen mind1? Igazábol sehol nem találom, hogy milyen lehet.
[ Szerkesztve ]
// -

pH03N1xM
(tag)
Valszeg nem a 610N forumbol fogod ezt megtudni.

Warek
(tag)
Sziasztok
Mennyivel tud többet a wrt610n router a wrt320n-nél. Ez a többlet tudás megéri az 50% felárat?

Alex91
(PH! nagyúr)
Simultan dual band, USB, es tobb memo, talan erosebb CPU.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

gofry
(senior tag)
Sziasztok, kicsit visszatérek hozzátok 
A lényeg, hogy eladtam a kicsikét már egy ideje, aztán vételeztem még kint ausztriában egy wndr 3700-et -akkor elég jó áron volt-
nem bántam meg
Azóta nyugodt életem van
http://www.digitalfm.hu Digitalfm Budapest legjobb house,trance és dance rádiója
Miben jobb, miben tud többet?

bigdigit
(őstag)
üdv
igaz nekem 320N van de ez jobban pörög és a kérdés ide is megfelel.
DD-WRT van rajta.több gép is van hálózaton melyekben P7P55D lap van gigabites kártyával.
total commanderben 9-10 megával tudok másolni a gépek között amit kevésnek tartok.
kell valamit állítani a routerben még,hogy gigabites legyen a hálózat és honnan tudom azon megy?vagy kábelt is kellene cserélni hozzá?a router tetején a ledek között van olyan ami kéken van ami zölden villog.van olyan eszköz is a hálózaton ami csak 10/100-as.(popcorn,dreambox,tv)

pH03N1xM
(tag)
A routeren nem kell semmit, elvileg kabelcsere is kene, de rovid tavra cat5/5e is mukodott nekem (noha komolyabb teszter olyan meresi hibakat szort erre a megoldas h. csak na
. Szoval hivatalosan cat6 kabel is kene, ha a routeren zold a led akkor gigabites a hw szintu kapcsolat (ugye ilyen masolaskor mindket eszkoznek gigabitesnek kell lennie, zold szinu leddel jelezve a routeren), es elkepzelheto h. swes problema van (driver, pl.). Ha rendesen megy akkor 40-50Mbyte/s-et el kell erni legalabb. (felteve ha a gepekben levo meghajtok es a processzorok is birjak ezt)

bigdigit
(őstag)
oké köszi.közben kiderült a turpisság.pont az én gépem kábele nem volt az igazi.most két gép között 75-80mbit a másolási sebesség.
az miért lehet,hogy a win7 nem talál meg mindig minden eszközt a hálózaton?

bigdigit
(őstag)
módosítok ne legye félre vezető..fix 60 megával megy a másolás.előző még lehet valami cash volt.

gabesz1114
(újonc)
Sziasztok!
Remélem van valakinek ötlete!
Van egy Linksys WRT54GL routerem amit lehet hogy lecserélnék egy WRT610N-re a következők miatt: egy emelettel feljebb költözünk a házba és a router marad ott ahol most van. A gépbe beraktam egy WMP600n-es wi-fi kártyát viszont bezavarja a Logitech bluetooth-os egeret (az egér ugrál meg szaggat) A kérdés az lenne, hogy a WRT610N-es router 5Ghz-en zavarná e a bluetooth-os egeret, miközben egy emeletet besugároz 5 illetve 2,4Ghz-en, mert a laptop csak 2,4Ghz-es, persze egy időben.

maci25
(tag)
Ehhez szerintem nem kell az 5 Ghz.
Lehet elég ha a routert rakod egy másik csatornára /Pl az 5 csatornárol az 1 es re/

gabesz1114
(újonc)
A baj az, hogy már a 5-6-ik csatornánál járok és ugyanaz 
Üdv!
Tudnátok segíteni, hogyan kell megosztani a külső vinyóm tartalmát a routeren keresztül? Már napok óta szenvedek vele, de nem akar összejönni.
Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Köszi előre is! 

bigdigit
(őstag)
költöztem a héten....
mi lehet a gond ha nem állítottam el semmit és a wifit nem találja semmi?érdekes mód a router wifije viszont látja a környező hálózatokat.

bigdigit
(őstag)
update:factory defaults segített..

pH03N1xM
(tag)
Oh, teljesen veletlenul ma lattam meg, hogy van mar joideje TomatoUSB firmware Wrt610N-re. Felraktam (trx imaget at kell nevezni bin-re elobb), es... tokeletes! Elotte dd-wrtm volt, ruhelltem a lassu bootjat (egyebkent stabil volt, most is 60 nap feletti uptime volt benne) es a nyugos kulso hdd/pendrive megosztasi lehetoseget. TomatoUSBvel minden megy elsore: van usb tamogatas (nyomtas is) ext/fat/ntfs filerendszer tamogatas, DLNA server, sima wines filemegosztas, guibol, nem linuxos parancssori moka, stb. Es ez pillanatok alatt bebootol, nem szuttyog, mint a DD-WRT. Csak ajanlani tudom mindenkinek.

pH03N1xM
(tag)
A legjobb: mukodik a regi parhuzamos (!) portos nyomtatom vele is elsore, kommersz usb->parallel atalakitoval, engedelyezve a routerben levo printservert.

lorumLaci
(kvázi-tag)
szia
egy linket dobnál az imagehoz? 

pH03N1xM
(tag)
http://tomatousb.org/download
En innet a Kernel 2.6 (experimental) for MIPSR2 Routers listabol a VPN-eset raktam fel, V2-es 610N-re. (v1en nem vagyok bizta, hogy menni fog, a lista nem hozza, szoval csak ovatosan)
Hja, es ahogy irtam, at kell nevezni az imaget .trx-rol .bin-re felrakas elott.

pH03N1xM
(tag)
Hja, V1 nincs, es valoszinuleg nem is lesz tamogatva. Szoval a link kizarolag V2 tulajok szamara hasznalhato. (V1 flashproba -> szobadisz)