Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz vwpolopg #9486 üzenetére

    Úgy tudom fix mennyiségű gumi áll minden csapat rendelkezésére. Nem biztos, hogy jól emlékszek, de 24 db összesen a 2 autóra, az egész versenyhétvégére. Tehát nem csak 24-re van pénzük, hanem ennyi a maximális, amit használhatnak. Na most, ha a 24-et vesszük, az autónkén 12 gumi és ezt kell beosztani 2 szabadedzésre, 2 időmérőre és 3 futamra. Plusz nekik még az is van, hogy régebbi fejlesztésű gátló van az autóban. Ami viszont tényleg azt jelenti, hogy kevés a zsé. Hringen jól mentek, de azt vehetjük a hazai pálya előnyének. Nord-on egyik Cupra sem ment jól, de itt Zandvoort-ban stabil pontszerző helyen van legalább egy autójuk.

    Teszem még hozzá, hogy nagyon szoros a mezőny, mert csak egy kicsivel kell többet találnod, mint az előtted lévők és máris jobb helyzetben vagy. Viszont Norbi távozása óta nem áll össze sehogy sem a Zengő csapat. Sőt, Norbi és Bári Dávid távozása óta.

    M1RA hiába "csak" a TCR Europe-ban megy, de meg merem kockáztatni, ők itt a WTCR-ben nagyobbat alkotnának a saját párosukkal. De még Tassiék is.

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák