- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz Qorthral #8500 üzenetére
szerintem: nem lesz jövőre WTCC. Gyártók elfogytak, privátoknak nem opció.
Nem tudom milyen háttér szerződései vannak az Eurosportnak és Lottinak a mindenféle szponzorokkal, pályákkal, stb..., de szerintem a leginkább reális forgatókönyv, hogy valahogy megszerzik a TCR International közvetítési jogait, és erre fogják rá, hogy lesz helyette.Just a simple Lineman...
-
vwpolopg
őstag
válasz Qorthral #8500 üzenetére
Hondának nincs autója jövőre, kijött az új Civic, nincs belőle TC1 verzió, nem hiszem, hogy mennének a régi modellel. Polestar az E hülyeségek iránt érdeklődik, a Chevi egy ezeréves gané, a Lada a gyár nélkül nem megy semmire, a Citromok meg látjuk szintén hol vannak gyári szél nélkül... Én azt mondom TCR autók vagy halál...
-
Qorthral
őstag
válasz vwpolopg #8503 üzenetére
Tudunk valamit a nézettségről?
Mert minden mindennel összefügg, és gondolom sem a helyszíni, sem a tv-s nézettségi számok nem alakulnak túl jól, hiszen már odáig jutottunk, hogy csak vegetálás van, és sorban mennek el a gyártók is. Ha rendben lenne a nézettség, nem ez lenne a helyzet, de ha nincsenek nézők, senki nem fog pénzt tenni a sportba.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Bozso68
őstag
-
quby
őstag
Tegnap este láttam linkekeket valahol a qualhoz....de most az istennek sem találom.....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Motion_Blur
félisten
Nyomorult Girolami... Nobinak így 1 lövése lesz.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
JColee
őstag
Eléggé szánalmas ez a közvetítés. Nincs hang, remeg a kamera stb.
-
Motion_Blur
félisten
Jah, elég szánalmas hogy fél órával a leintés után még sehol nem lehet az eredményeket elolvasni.
Björk sajnos nagyot mentett, jó lett volna Q3-on kívül látni.
én Michigamit a Q2 végén a falba küldtem volna a Honda helyében, Björk a 11. helyen állt
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
ruti
Közösségépítő
válasz Motion_Blur #8515 üzenetére
vicces volt, amikor a Q2 vége felé csak ketten álltak a boxban, Björk meg Michigami.
szerettem volna azt hinni, hogy csapatérdekből a kamikaze várja, hogy kimenjen a Volvo, és rárepülhessen
-
amúgy szánalmas ez a kevés autó, a Q2 minden erőlködés nélkül elérhető,
a két Lada vicceset küzdött a 12-13 helyért,
és még Coronel is gond nélkül befért 12-be. végre.Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
sultansmith
senior tag
válasz Motion_Blur #8518 üzenetére
Kár hogy vége, de legalább van folytatás.
Jó sok autó lesz!
Viszont egy valamit nem értek: miért lesz tiltott a gyári alakulat?
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Ventur@
senior tag
válasz sultansmith #8519 üzenetére
Mert akkor egyik vagy másik gyártó úgy is többet akar, mint a többiek és megint olyan lesz, mint az elmúlt évek WTCC-i.
Pont ez tetszik nekem a TCR-ben, hogy nincs gyártói csapat, csak márkák vannak és független versenyműhelyek építik az autókat, a TCR-ben megadott szabály szerint. Ezért van annyi márka és annyi versenyző is, mert olcsóbb a technika.
Mondjuk ez kicsit visszalépés az űr TC1-s autók után, de nem bánom, hogy nem lesz VB. Egy világkupa is fog rengeteg izgalmat hozni és remélem visszatérnek Angliába - pl. Donington nyam nyam nyam - is versenyezni és elfelejtik ezeket a hülye kínai pályákat. Meg Qatar, meg Abu-dhabi meg a t*k*m tudja miket.
Ja meg Marraches-t is, meg mehet Macau is a levesbe .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
sultansmith
senior tag
válasz Ventur@ #8520 üzenetére
Igen, de ugye a WTCC muszáj volt nyalni a gyáriak s***ét, hisz rajtuk múlott, hogy megmarad-e a világbajnoki minősítés.
Itt most nem mindegy? Úgysem világbajnokság, akkor mitől tartanak?
Vannak szabályok, van nevezési díj, etc. Mire a tiltás?Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
callmeakos
veterán
válasz Motion_Blur #8518 üzenetére
Megásták a saját sírjukat mikor bevezették ezt szabályrendszert, és ennyire magasra rúgtak a költségek. Azelőtt nem erről szólt a sorozat. Most menteni kell a menthetőt.
All→M8
-
badd
tag
-
shteer
titán
Affene
..szerintem jónak tűnik
-
quby
őstag
válasz feri1014 #8526 üzenetére
Az a gőz ami kijött az szerintem a hűtő volt . Remélem nem lesz belöle motorprobléma...... Mellesleg igy jó megmaradt az 5. hely, és inkább ma ütközzön mint holnap.
Amugy pont azon gondolkodtam, hogy a végén emelni fogja a tempot hogy tudjon egyet támadni, és ha sikerül ne legyen esélye Björknek vissza támadni. Csak nehogy elbassza.....elbaszta....
Sebaj, holnap jó lesz.....A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Ventur@
senior tag
WTCC: Nincs parc ferme Macau-ban, így van egy egész nap szerelni az autót. Ez jó hír. Arról viszont nincs infó - még - hogy mennyire sérült a kasztni, mert ott Chilton szépen megsimogatta a jobb oldalát Norbi Honda-janak. Reméljük a legjobbakat holnapra.
TCR: b*d*s paraszt Vernay behúzta az egyéni címet, mivel 3. lett az első versenyen, Tassi meg "csak" az 5. Ha meg is nyeri a 2. futamot Attika, akkor sincs jelentősége már. Viszont a csapatbajnoki szinte biztosan meg lesz a M1RA-nak, ami nagyon nagyon megérdemelt lesz.
-
Motion_Blur
félisten
Norbitól ez sajnos kevés most. Főfutamon jó esetben hoz majd 6-8 pontot Björkön. Az nem lesz elég...
-
Qorthral
őstag
válasz Motion_Blur #8530 üzenetére
Jah, le kellene rajtolni Huffot és előtte maradni. Egyéb esetben szerencse kell, vagy holnap, vagy az utolsó futamon.
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
IreN!CuS
őstag
válasz Ventur@ #8528 üzenetére
Mindenképp jár a pacsi a srácoknak, nulláról egyből behúzták nem kis teljesítmény.
Jövőre nehezebb lesz, viszont így szerintem biztosan 3 kocsival fognak végig menni.Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Motion_Blur
félisten
válasz Ventur@ #8528 üzenetére
Az egész évet nézve Vernay jobb teljesítményt nyújtott, Tassinak sok olyan futama volt ahol beleszürkült a mezőnybe. Hiába fiatal, a legjobb technika volt alatta, de nem tudott egyenletesen erős teljesítményt nyújtani. Majd jövőre. Bár ha WTCC-ből is lesznek ellenfelek...
Nagyon kíváncsi vagyok hogy jövőre mi lesz Norbival. Neki egyértelmű visszalépés lenne VB után a Világkupa sorozat, gyári csapatok nélkül...
M1RA címéhez azért Norbi beugrásai is kellettek, pont így lett meg a cím
éjszaka 3h30-kor lesz a futam, ennél rosszabb időpontban nem is lehetne azt hiszem ezt kihagyom élőben...
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Legalább 15 autó összetört.
Norbi töréseCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Malachi
addikt
Makaóban esik az eső. Mi lesz itt...
-
Malachi
addikt
Egyelőre SC mögötti körözgetés.
-
Malachi
addikt
Megvan a 2. hely, Björk 5. lett. 6 pont hátrány az utolsó futamok előtt.
-
Bozso68
őstag
Szép volt Norbi, jó lesz ez így!
Guerrieri-t megérte leszerződtetni, sokat segített. -
vwpolopg
őstag
válasz Bozso68 #8539 üzenetére
Ha nem Michigami lenne a 3. pilóta akkor a Honda vezetné a gyártók versenyét... Így gyakorlatilag olyan mintha 2 autót futtatnának. Az utolsó forduló előtt a gyártók között is minimális lett a Volvo előnye, Honda eszbekaphatna és indulhatnának egy Norbi-Guerrieri-Tarquini trioval...
-
Bozso68
őstag
válasz vwpolopg #8540 üzenetére
A japán fanatizmusba nem tudom, mennyire férne bele, de az öreg Python tapasztalata (nem tudom, hogy lehet még ennyire ott a szeren) biztosan hozna a konyhára, még Norbi VB címe is sokkal esélyesebb lenne.
Valahogy az idény második felére Björk beleszürkült a mezőnybe, jellegtelen a teljesítménye. Igazságtalan lenne, ha ő nyerné az évet. Viszont Müller is ott van a Volvo-nál. (És meggyőződésem, hogy 2012 Kínát a francia nem felejtette el, ahol pont Norbival ütközött, és valószínűleg azon bukta a VB-t akkor.) Úgyhogy kemény "taktika" várható most az utolsó futamra, és igen, nem ártana a Hondához is egy rafkós öreg, ráadásul a pályán. Michigamit tényleg parkoltatni kellene.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
Guerrierri-t miért akarták bünteni?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Motion_Blur
félisten
válasz Bozso68 #8541 üzenetére
Katarban sajnos inkább Volvo "fölény" várható, ezt Norbi is megmondta. Björk kellemes helyzetben van, 6,5 pont ezért nem kevés! Ha innen Norbi szerencse nélkül behúzza... szinte lehetetlen
-
vlevi
nagyúr
válasz Motion_Blur #8544 üzenetére
Hááát, igen
És, ahogy a WTCC dolgai most állnak, Norbi vagy idén lesz világbajnok, vagy soha.
Azt sem tudom pl, hogy érdemes-e néhány átmeneti év után erőltetni majd a Class One-t, mert lehet, hogy az sem fogja érdekelni a gyártókat. Illetve, akit érdekel, az már versenyezni fog a DTM-ben, japán GT-ben. -
Bozso68
őstag
válasz Motion_Blur #8544 üzenetére
Nagyon hiányoznak az elvett, és vétlen ütközések miatt elvesztett pontok.
-
Ventur@
senior tag
Meg merem kockáztatni, hogy a Volvo Qatar-ra játszott most. Szinte sehol sem voltak az autóik és ebből súlycsökkentés lesz, míg a Honda-nál szerintem marad a 70 kg. Volvot egy 60 kg-ra tippelem a záró hétvégére és az Losial-ban nagyon nagy ajándék lesz nekik.
Kva kemény két verseny vár Norbira. Meg kell nyerni az időmérőt és az első futamon minnél jobban előrefurakodni. Nagyon adnám én is a Norbi-Guerrieri-Tarquini triót az utolsó hétvégére. Ezzel a felállással lenne a legnagyobb esélye a Honda-nak.
Michigamit meg már réges régen parkolópályára kellett volna tenni, mert Guerrieri két futam alatt többet tett a Honda asztalára, mint a japán egész éven .
Szabó Zsoltinak meg nagy respekt az első WTCC pontért .
-
biker
nagyúr
Semmi durva nem volt benne. Meg kell előzni, ez az autóverseny. Nem cikázott, szépen középre húzódott, és tartotta az ívet. El nem hagyta a pályát, ez van.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
ruti
Közösségépítő
TCR:
YouTube-on néztem vissza a futamokat, a TCR csatornáján, és a kommentátor végig azt fújta, hogy Tassinak az áthajtásosa után a 10. hely kell az összetett második helyhez...
végig pörgött, hogy Tassinak még hány előzés kell, végül kihirdette Comini-t másodiknak az összetettben, és lesajnálta Tassit, míg ki nem írták végül a képernyőre a végeredményt
elfelejtette, hogy két Hyundai nem kap pontot, és mindkettő Tassi előtt zárt, így Tassi kapott 1 pontot!
pedig Tarquini elég komoly ütést kapott az elején, azt hittem hogy ott vége neki...
-
Tarquini amúgy a race 1-et utolsóként rajtolva megnyerte volna, ha nincs a műszaki probléma...nem semmiSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
somasz
addikt
Ja, nekem tetszett, úgy gondolom pont ez az, ami kell egy látványos futamhoz, nem értem, miért intették meg.
ruti: sokra mennek majd, ha szétBoPozzák őket jövőre... A leendő vevők miatt kicsit túlfejlesztették, de majd jól letekerik őket jobb esetben. Rosszabb esetben megint össze-vissza lesz kisúlyozva a bajnokság.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest