Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz dudikpal #2653 üzenetére

    még jó hogy más dolgom volt :D
    semmi gond. :)
    kicsit felvéve a fonalat azért:
    Nem tudom mi fszság, mert újraolvasva is így gondolom, de tényleg. Jó a V8, semmi bajom vele, pláne ha Casey Stoner ott megy valszeg amúgy is követni fogom, sőt pár futamra el is megyek.
    De. a V8 egy más világ, mi meg európaiak vagyunk..az ember maga nagyon meglepődik hogy mennyire tud hiányozni.
    Ez pedig alapvetően európai sorozat..a versenyzők többsége, a márkák többsége, a pályák többsége..és ezért közelebb áll hozzánk mint a V8.
    ...mármint a legtöbb embernek.
    volt már jobb ez a sorozat, és lesz is jobb, hullámzik a színvonal igen, de az alapok még mindig nagyon jók, elvileg a piacon lévő autók mutathatóak meg benne, a nézettsége és a láthatósága is rendben van, hiába egy nagyobb vasas sorozat , ha a láthatósága semmi, azaz nem fogható max neten.
    Magyar versenyzőként nagyon-nagyon nehéz, nincs az a lavírozás hogy oké ma WTCC, holnap LMS, aztán valami GT, vagy valamelyik nemzeti túraautó bajnokság.., rally..stb.
    A Zengő Dension egy nagyon elkötelezett csapat, komolyan mondom sztem bármi lehet. Egyenlőre sztem is összetett első hely legyen a cél, aztán azt megvédeni, és utána már nagyon erős alapok lehetnek, addig elfújhat szél mint a Tóth csapatot a MotoGP-ben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák