Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    Amx12T szakaszban behozott magával két kiseb tankot t10-es csatába. (lásd kép)
    Okos-Hurka-gyurka Obj212-vel kilőtte az amx12-t amint betöltött.
    Ezután a T1 Hevy-t is ki akarta lőni, bár anyázták, mert a spotterünket kinyírta.
    T1 HT megúszta, mert rémentem az OBJ.268-ra. Közben az ellenfél felfejlődött mi meg a mező közepén tolatgattunk, tiszta célpontként

    A sértett szakasz artyja kilőtte a OBJ.268-at. Ekkor már 2 TK-sunk volt és legalább 4-en nem az ellenféllel foglalkoztunk. Mindezen közben erős t10 főlényben voltunk és eljutottunk az ellenfél bázisához, úgy tünt megnyerjük a csatát, de fordult a kocka mert az ellenfél foglalni kezdet.
    A T1 HT fordult vissza, de nem tudott spottolni a t10-eseknek, mert előbb kilötték, a maradék csapatunkat meg két oldalról szétszedték.

    Tanulság: ha az amx12t nem lövi ki az a barom, akkor simán nyerünk. Az artynk nem öt lövöldözgeti és bármekkora agyatlan, egy t10 TD-vel csak tudott volna hozzátenni valamit a győzelemhez.
    A WoT-ban ez a legrosszabb fajta. Amelyik megmondja ki hogy játszhat és még büntet is, mert ő tudja az igazságot. Lenézi a többit, mintha a WoT tudása felérne egy diplomával vagy legalább egy erkölcsi bizonyítvánnyal.
    De pont az ellenkezője az igaz, ez a fajta az aki kis koccanásért kilövi a másikat, feljelent bármiért mert rendnek kell lennie, miközben nagyobb morális és értelmi deficittel küzd mint mexikó költségvetése.

    Az életben messze el kell kerülni az ilyet. Sajnos ebben a játékban nem lehet.

Új hozzászólás Aktív témák