Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz Atti777 #38015 üzenetére

    Az a baj, hogy ehhez a küldetéshez több dolognak kell teljesülnie:
    - megfelelő pálya, ez leginkább Malinovka vagy Prokhorovka (Fiery Salient) lehet, ahol tudsz úgy spotolni, hogy a csapat tudja lőni a spotot

    Palya modositasok ennek nem igazan kedveznek:
    - El Hallufon egyre kevesbe lehet kempelni, mert fokozatosan eltuntettek a bokrokat, meg most mar kifele emelkedik a sziklak pereme, gun dep nelkul nem tudsz rendesen lefele loni. Meg a nagy lavorba odatettek kozepre a dombot, tetejen a hazikokkal, igy mar nem lehet kacsavadaszatot tartani a tuloldalrol lejott lightokra/medekre.
    - Regen sik volt a Murovanka erdo, igy ha a deli csapat felsorakozott H8-9 kornyeken a dombra, es alulrol berongyolt egy tokos scout az erdobe, akkor vilagitott az egesz erdo, es siman ra lehetett gyujtani az eszakiakra, scout meg 3-4-5k spotot bezsebelve ment a garazsba. De ugyanez mukodott forditva is, ha a deliek scoutja nem mert bemenni az erdobe. ;]
    - Ensk erdo is sik volt, igy a scoutnak nem kellett sokat mennie elore, hogy ellasson a palya ellenkezo vegeig.
    - Ruinberg ket oldala is sikban volt, atlosan at lehetett loni egyik bazisrol a masikra. Azota viszont megemeltek az E0-nal levo hazakhoz vezeto utat, igy mar minimum kozepig be kell menni, hogy el tudj loni az ellen iranyaba.

    Tenyleg, van egyaltalan olyan palya, mint nem faragtak valami lenyegeset?
    Kb. a Mines remlik, hogy azon csak a hegy oldalabol kilogo sziklat vagtak at D7-nel, hogy ne torlodjanak fel az egymastol felo heavyk a ket oldalan.

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák