Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz mefistofeles #13861 üzenetére

    Hétvégén valóban majdnem mindegy, hogy mit mutat az xwm, mint győzelmi esély. Ráadásul sokszor látni, egyértelmű, hogy nem a tulaj játszik az acc-al, vagy vette vagy mittudom én, vagy éppen most kezdte az új accot egy pro, mindegy is.

    Pont most hoztunk le simán egy 38% esélyes csatát. T34-el vagyok, sidescrap és lövik a lánctalpamat orrba-szájba, komolyan már mosolyogtam kínomban. Nagy néha tudtam tolatni, lőni egyet és vissza és újra lekapják a lánctalpat. Na mindegy is elvoltunk. Ensk a pálya, a házaknál a sínek szélénél csináltam, megkerülni nem tudtak. Aztán lassan elfogyott az ellen, egy makacs proto maradt ott, de nem bírtam kiszedni, mert a roncsok mögött lapult.

    Elmondom a trükköt, ami a moron idiótáknál simán működik. Ott hagytam a protot és a hosszú háznál elindultam felfele, de az ágyú csövét vissza fordítottam és jobb gombbal rögzítettem, ha jön mögém, akkor ki tudjam egyből lőni. A moronok ugye azt hiszik, ha valaki előre megy, akkor az ágyú csöve is előre fog mutatni, aztán volt koppanás. Nagy bőszen kijött a ház sarkánál én meg bumm :) , aztán mentem tovább. Utána egy tiger2, tiger egymás mellett keménykedtek velünk, de szintén megkajálták a side scrap-et, bár ott már a társaim is segítettek.

    A végén maradt egy kv1s, aki megint totál idióta, átlőhető fal mögé nem bújunk ugye, de ő ezt nem tudta.

    Ja igen, másik idióta, egy SP kilőhetetlennek hitte magát, mert megdicsért amiért kilőttem. Hát igen, jó, kösz a dícséretet, de basszus, 249 pennel az SP hasát bármikor, főleg nem is forgat, teljesen szabad célpont. A tetejét is meg lehet lőni, de az rng miatt ott már mellé mehet, a hasa jobb. Nem volt ez nagy dolog, de az SP mégis annak hitte, vagy csalást sejtett és gúnyból mondta.

    Egyáltalán nem érződött a csatában, hogy csak 38% az esélyünk.

Új hozzászólás Aktív témák