Hirdetés

Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Csabi04 #31723 üzenetére

A páncélvadaszóknál melyik ágat ajánljatok? En az ameriaknal a Wolverine-re és a Sluger-re gondoltam mert van tornyuk és ez előny.

Attol fugg mi a cel, mert mindegyik TD agon vannak kevesbe jol jatszhato tankok, mindegyik mas jatekstilust kepvisel, maskepp kell veluk banni.

Francia TDknek altalaban kicsi az agyu kiterithetosege+lassan fordulnak.
    Kicsi francia TDk raadasul alulmotorizaltak, gyokkettovel tudnak csak haladni, es az elso buckan elakadnak.
    Nagy francia TDknek meg nagyon hosszu a celzasi ideje, cserebe jobb a pancel atutesuk, mint a tobbieknek, igy nem gond, ha kettovel nagyobb szintu heavyre kell loni.
    Cserebe lassabban lonek, mint az amerikaiak/nemetek.
    Pancelzatuk altalaban jo, kiveve a messzirol vilagito pupot a tetejukon...
    Altalaban sok turelmet igenyel a hasznalatuk.

Nemetek altalaban mozgekonyak, pontos agyujuk van, es gyorsan celoznak, nagyon jol lehet veluk kempelni.
    Kicsik raadasul jol el tudnak bujni a bokrokban, JP mar tul nagy ehhez.
    Kakukktojas talan a JagdPanzer IV, mert az kevesbe tudja kiteriteni az agyujat, meg lassabban forog, mint elotte a Stug, vagy utana a JP/JP2, igy sokak kedvet elveszi a nemet TDktol.
    Aztan Ferdi/JT/JgPz E100 erosen pancelozott, de cserebe eleg lomhak, arty magnesek.

Amerikaiak eleg valtozatos stilusuak, kevesbe pontosak, viszont gyorsan celoznak, es altalaban gyorsan helyet tudnak valtoztatni, ha kell.
    Pancel atutesben viszont nem remekelnek, kettovel nagyobb heavyket mar alig sebzik.
    Itt ket lehetoseged van: vagy a fix vonal, ami jobban pancelozott, altalaban jobb agyuval bir, mint az azonos szintu forgathato (kivetel Hellcat/Slugger, azok tuzereje megegyezik), de lassabban mozog.
    Vagy a gyorsabban mozgo, de gyengebb agyuval rendelkezo forgathato tornyu ag, aminek nagy elonye, hogy akkor is vissza tud loni, ha lelancoltak, viszont mar attol lesantulnak, ha rajuk nez az ellen.
    T8-9 TDik viszont nagyon lomhak, meg a Ferdit is alulmuljak mozgekonysagban.

Sajat szubjektiv listam:
    T5-ot nem tudom sorba rakni, mert mind a Wolverine, mind az S35-CA, mind a Stug a maga teruleten nagyon jo, mindegyikben van valami plusz, amiben egyertelmuen jobb, mint a masik ketto. (S35-CA: latotav, tuzero, Stug: rejtozes, pontos agyu, Wolverine: all around, amolyan "mini" Hellcat)
    T49-cel mar reg jatszottam, ugyan gyorsabb, mint a Wolverine, de gyengebb az agyuja, az TDnel nem tul szerencses.
    T6: Hellcat > Slugger > JagdPz IV > ARL V39
    T7: JagdPanther > T25/2 > AC Mle46
    T25 AT-t meg csak kostolgatom, egyelore csak a T25/2-tol orokolt kozepso agyu van rajta, de mar igy is eredmenyesebb vagyok vele, mint az AC Mle46-vel.
    Nagy agyuval kb. JP szintu lehet.

Aktív témák