Hirdetés

Aktív témák

  • Joe.36

    addikt

    válasz RaZroX #2649 üzenetére

    Miért kapok XP-t és pénzt a csatában?

    Ellenséges tankok sebzése
    Kritikus sebzés ellenséges járművön (csilingelő hang amikor eltaláljuk). A tankok közötti szintkülönbség számít, tehát ha egy magasabb szintű tankot találsz el, több XP-t meg pénzt kapsz.
    Ellenséges tank felfedezése (amikor meglátod és megjelenik a térképen piros pontként). Tüzérség felfedéséért kicsivel több jár mint a normál tankokért.
    Ha csapattársaink olyan tankot sebeznek, amit mi fedeztünk fel és mutatunk meg nekik
    Bónusz jár egy tank megsemmisítéséért (kill). Ugyanúgy mint sebzésnél, itt is több jár, ha nagyobb szintű tankot ölünk meg.
    Bázisfoglalásért, de csak azok a tankok kapnak jutalmat akik a zászló körüli körben tartózkodva „húzzák” a zászlót. A jutalom arányos a körben eltöltött idovel.
    Ha megsebzünk olyan ellenfelet, aki húzza a zászlónkat (ilyenkor őt reseteljük, ez különösen hasznos ha a mi csapatunk is foglal már de kicsit le van maradva)
    Bónusz jár azért, ha egy csata végén még életben vagyunk.
    Csatában való részvételért – azaz ha úgy lövünk ellenségre hogy viszonylag közel vagyunk hozzá (a megfogalmazás ködös, és azt is írták hogy ez csak minimálisan befolyásolja a jutalmat)
    A csapat minél több sebzést visz be a másiknak, annál több XPt kapnak a játékosok – viszont ennél az összetevőnél csak a megsemmisített ellenséges tankokat veszik figyelembe. Ennek a tételnek kicsi a hatása, de azért számít valamit.
    A legnagyobb bónusz: +50% XP a győztes csapatnak illetve valamivel kisebb bónusz a creditre. A vesztes illetve döntetlen meccsek esetén egyik csapat sem kapja meg ezt a bónuszt. Ergó a döntetlen az olyan, mintha mindkét csapat veszítene. Ráadásul sokáig is tart :) .

    Amiért NEM jár XP:

    - Baráti tank sebzése.

    - Csapattársak megölése (Team killing – TK)

    - Lepattanó lövedékek (ding, ricochet)

    - Ha minket sebeznek…

    - Különféle achievementek (hero of battle, sniper)

    - Döntetlen vagy veresége esetén nincs 50% bónusz.

    [ Szerkesztve ]

    A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /

Aktív témák