Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Tomi0703 #83708 üzenetére

    "Bevitetem magam T10-be azt helló. " Ember, a luch-nak van kemény 330m alap látótávja, azt körberöhögi már a legtöbb tier8 nehéz is, nemhogy a tier10. Ha jön szembe egy kigyúrt tier7-8 light, akkor már kilométerekről észrevesz.Vagy med, a leopardom pl menet közben ellát 470m-re és szerintem a kamoja sem sokkal rosszabb.

    Meg ahogyan írtam, kell hozzá a csapat is. Világíthatod a fele ellenséget, ha nem lövik vagy nem tudják meglőni. Ja és az egy látótávra kigyúrt tier7 könnyű tank volt, ha valaki megmozdult a bokor mélyén, már világított is, csak a csapatom nem lőtte.

    Nem tudom, mikor csináltad, de most már az a módi, hogy hemzseg a csata könnyű tankoktól, ha te is könnyű tankkal vagy (lehet az mm párosít, szerintem tutira, mert ha TD-vel megyek akkor TD hemzseg).

    A bokorig garantáltan nem jutsz el élve Lakeville-n, mert az ellenfélnek is küldetése van, több közülük öngyilkos módon is teljesíthető.

    Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de minek szenvedni vele? Ha nincs más, akkor próbáld azzal, de a keményebb pm küldetésre én tier7-8-t vinnék inkább.

    (#83719) 04ahgy [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák