Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Húzom a ruszki light legénységet az LTP-vel (is) és belefutottam egy Pz II J-be. Természetesen megkerestem a csatatéren. Normál lőszer nem nagyon akarta bevinni, de a gold már bevitte, úgy minden második, harmadik lövés sebzett. Próbáltam az általam gyengének tartott részekre célozni, mert egyáltalán nem ismertem ez a tankot, mint ellenfél. A végén kilőttem, de a domborzat is segített. F2F kiszedett volna könnyedén, igaz ő is aranyat köpött.

    Szóval kemény, kemény tank, de azért nem akkor op talán, bár érdemes rá azonnal aranyat tölteni és egyedül nem sok esély van ellen, ha nincs domborzat segítség. Legalábbis amekkora hype van ekörül a tank körül, meg amilyen árakon forognak, ahhoz képest azért többet vártam volna. Egy FCM Pak huzatosra lövi.

    A sráccal chat-eltem kicsit, mondta, hogy az LTP beviszi normál lőszerrel is gyenge pontokon, csak egy nagyon ritka tank, szóval nem hiszem, hogy mindenki vágja, merre vannak a gyenge részei. Tier2 tankon viszont nem nagyon karcolják meg csak a legjobb tankok, mondjuk egy T18 arannyal beüti, normál lőszerrel megint csak a gyenge pontokon, máshol nem.

Új hozzászólás Aktív témák