Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Jolet #81439 üzenetére

    Azért ne keseredj el ezen, mert is3-6 azért kihívás a 175 pennek és a 0,46 szórásnak, akárhogyan is, még akkor is ha sokan jelentkeznek, hogy huzatosra lövik ezt a két tankot akár kisebb pennel, elhiszem, csak nem életszerű :) Ezeknek nagyon el kell találni a gyenge pontját ezzel az ágyúval, ami nem mindig jön össze. Természetesen szemből mondom, főleg mikor rázzák, mozgatják, lehet próbálkozni.

    12 csatát lenyomtam vele, mára elég lesz belőle, nagyon komoly kredit mennyiséget kitermelt, szerintem olyan 70e körül lehet átlagban (2140 sebzés átlag mellett), prémmel, nettóban (mivel aranyat még nem sokat kellett használnom). Az ellenfelek egyszerűen megőrülnek, centurion, t34, sp, tigerp, tiger, mindnek belemásztam az arcába, sebezni nem bírják a tornyot, mert rázom, mozgatom a tornyot is, kicsit a testet és meg szépen osztom őket. Nekem nagyon teccik ez a tank, igazi bunyós pityu, verekedős pitbull, tehát van fun faktor, nem unalmasak a csaták.

    Utolsó köröm, szétsz.vattam egy tiger p és egy t34-t, egyik sem bírt sebezni, pontosabban a t34 belém vágott egyet hátulról (jellemző), amikor a tigerp-vel harcoltam, de utána szépen belemásztam neki is az arcába :)
    Map: Mines WZ-111 1 973 111 462
    Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Legénységi XP: 5 650 Javitások: 8 523 Lőszer: 13 325
    Teljes: 89 614 WN8: 5 545 (100)

    A fórum témához, nem furcsa vagy érdekes, hogy kb mindig ugyanaz a 2-3 nyomorult nagyokos veszik össze mindenkivel ebben a fórumban ? Csak kérdezem... Kb addig van beszélgetés, amíg ezek meg nem jelennek. Én már ignorálom mindegyik fa..fejet, javaslom másoknak is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák