Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dvids

    aktív tag

    válasz Viktoár #52877 üzenetére

    "Képzeld el az sem tetszik amikor 3 perc alatt nyerünk,mert nincs játékélmény ugyanúgy mint amikor ennyi idő alatt veszítünk."
    Tyű, 3 elvesztegetett perc. Durva, nem is értem hogy bírod. :Y

    "Jaa hogy jön a konkurencia?Hát talán nem most kéne kapkodni a grafikával"
    Ahogy vesszük, a grafikát már többször is fejlesztették, nem teljesen újkeletű a dolog. Persze elhiszem, hogy neked otthon jobb lenne ha azt fejlesztené a Wargaming, amit TE szeretnél, ők viszont szeretnének sikeresek maradni. Kár amiatt hisztizni, hogy jujj a köcsögök szebbé teszik a játékot...

    "A lepattanóval nincs baj csak a sok véletlennel.Távolról szitává lehet lőni az ellenfelet,de amikor közel van és kritikus a helyzet akkor furcsa mód sanszos hogy lepattan."
    Ebbe is csak belelátsz nem létező dolgokat. Tudod ez úgy megy, hogyha 10 lövésből 9 átmegy, akkor az ember hajlamos arra az 1 elrontott lepattanóra koncentrálni. Ha pedig közelről pattansz akkor biza szarul céloztál.

    "Tegnap volt egy "vicces" szituáció,nem tudtam hova tenni. Komarin,végjáték én t9-es tüzérrel (212A) voltam jött a tortoise. Rám lő arannyal és lepattan!(WTF?) Persze utána kilőtt na de mégis hogy sikerült az rng-nek ezt kiszámolni???De biztos nem hiszitekl el vagy megmagyarázzátok ezt is."
    Beza, tudod ez a szép abban ha valaki ismeri a játékmechanikákat és nem csak picsog. :) Egyszerű: éles szögben talált el, mivel a Tortoise legnagyobb lövegének sem olyan nagyon magas a kalibere ezért nem üt át automatikusan olyan könnyen. Ha visszanézed a replayeket az esetek nagy részében kiderül, hogy nem bugról van szó, egyszerűen vacak célzásról, vagy ha messziről történt akkor balszerencséről van szó.

    "Engem igenis zavar a sok bug,titeket meg az hogy rávilágítok a hibákra."
    Zavar a halált, csak próbálom felnyitni a szemed. Különben pedig egyetlen egy bugot sem soroltál, csak rinyálsz a matchmaking miatt (nem bug), rinyálsz amiatt hogy nem azt fejlesztik amit te szeretnél és összeesküvés-elméleteket gyártasz.

Új hozzászólás Aktív témák