Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szasinka

    tag

    válasz Simulacrum #48196 üzenetére

    Hát elvileg jobb a top speed (jóval) és a HP/T ratio is (valamivel). A talajellenállást most nem néztem de nem hinném, hogy rosszabb lenne az Obj. 268-nak. Nem tudom, nekem érzésre valahogy ég és földnek tűnt. Nem annyira, mint KV1-ből KV-1S-be ülni de majdnem. Biztos az is benne van, hogy első T10 és elfogult vagyok :B

    Más:A túl hamar elért T10-el kapcsolatban:
    Megnéztem a dossiert és T6-os szintig alig van olyan tank amivel megvan az 1000-es WN8 ami legnagyobb jóindulattal is átlagos (nyilván az is benne, hogy ezekkel a pályafutásom legelején mentem azóta sokat utánaolvastam a dolgoknakm replayeket néztem). Viszont T7-től felfele a legrosszabb is kb 1500 WN8 ami már "good, very good" határa a scale szerint.
    Amúgy minden tiszteletem az unicum játékosoké, csak akkor tudtam olyan sávba kerülni egy kisebb etap alatt (mondjuk egy nap 20 csatája alatt) mikor nem volt egy rontott csatám se, minimum a saját HP-s volt a legrosszabb kör a nagyrészének meg inkább saját HP*2-nek kellett lennie. Nem semmi aki ezt száz meg száz csatán keresztűl hozza.

Új hozzászólás Aktív témák