Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Nyugis #243328 üzenetére

    Annak kb annyi a pingje, mint az USA szervernek innen :) az EU4-re gondolsz vagy tényleg az ázsiaira, mert az ázsiainak még nagyobb a pingje.

    QB játszik USA szerveren, de még a UK-ból is elég rossz a ping. Nem vállalhatatlan, de vannak kvantum ugrások a játékában. Talán profi vpn-el javítható valamennyire.

    Más. Tényleg micsoda balhé megy az új legénységi rendszerből a teszten, a cc-k mind jajveszékelnek. tényleg durván lehúzós lesz, ha így bevezetik. Kezdve ott, hogy adnak 12 legénységi skill resetelő könyvet, amikor kb 90-100 legénységi tagot kéne újra terveznem ebben az új rendszerben, alsó hangon, de itt csak a dupla töltőre gondolok (intuition) meg a lövész, vezető. darabja akcióban lesz 100 arany, meg a jó ..... kedves felmenőidet wg.

    Arra meg nincsenek szavak, hogy egyes tankokkal mi lesz. Manticore parancsnoknak 14-15 jól használható, sőt QB szavaival kötelező skillje lesz. Milliárd feletti legénységi xp kéne, ahogy QB mondta, ő a 11 éve alatt könnyen lehet, hogy összesen nem grindelt ennyit, itt meg csak a manticore parancsnokról beszélünk :) Még egy átlagosabb 4 fős tankra is lesz 9 kötelező skill. Ő úgy számolt, hogy 106 millió!!! legénységi xp kéne egyes tankokra. röpke 50-100e csata, hogy 1 darab legénységre fel lehessen tenni a használható 9 skillt és még így is maradna olyan skill, ami nincs kifejlesztve :)

    csak érdekességképpen a WG féle megoldás az előbbi problémára, hogy vegyél prémium plusz előfizetést, ami óránként passzív módon is ad 480 legénységi xp-t. Óránként 480 xp szemben a szükséges 50-100m legénységi xp-vel. :) Persze nem minden tankra ad, csak 1 darab kiválasztott tankra. OK wg, köszönjük a nagylelküséget és tényleg "óriási" segítség lesz ez. rohanok is majd prémium pluszra előfizetni :)

    Ezeknek a kapzsisága tényleg átlépett egy határt. Értem, hogy kiesett az orosz szerver, de ennyire már ne akarják lehúzni az európai játékosbázist. szvsz

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák