Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBear

    senior tag

    Ehhh, vasárnappal kezdődően agyrém ami megy. Komolyan, ha megállok és semmit se csinálok, akkor is jobb WR-t kéne produkálnom. 11-ből 3 win, 10-ből 3, stb.
    Mondjuk ránéztem némelyik csatára, "egész véletlenül" olyan csapatokat dobott a MM, hogy ihajj. Amikor a csapat (!) WN8 értéke veri a 3000-et, amiből én adok ~2500-at, akkor azért van baj... Sorban egymás után. Ellennél meg sokezres játékosok persze.
    Emellett sokszor érthetetlen lagok. Szép amikor visszaszámol, 0, de áll a game 10-20 másodpercig. Majd egyszer csak elindul, de addigra majd mindenki helyén van.
    Vagy kuksizgatok valami sziklán, nyomok egyet előre vagy hátra, a következő kép meg az, hogy égek a gödörben. Se előtte, se utána semmi lag. Csak épp abban a pillanatban, amikor nem kellene. :U Persze tudom, biztos csak én képzelek oda valamit, ami nincs.
    Vagy pl. aprítom az ellent, sorban találat, majd az utolsó (killshot) lövés lepattan / mellé megy / elpárolog. Addig mind talál, épp csak az nem, amelyik döntő lenne. Ezek olyan vidám dolgok, nehogy uncsi legyen a game.

Új hozzászólás Aktív témák