Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz tasiadam #222539 üzenetére

    A haste nem működik nálad? nekem a 300-as pinget levitte 40-re stabilan, nagyon ritkán ugrik csak meg. Próbáld ki esetleg, ha már próbáltad és nem működik, akkor scusi.
    Teljesen jól játszható, betoltam végtelenítve a Studzianki zenéjét és átváltottam berzerker módra.
    Megvettem a ru251-t és feltápoltam. Egy időben ez volt a leggyorsabb tank a játékban, nem tudom most mi a helyzet, de jól lehet vele száguldozni, szanajéllel sz.patni az ellenfelet. Az ágyúja is korrekt. Még a chatet is visszakapcsoltam. B.sztattak a csapattársak, hogy miért állok fordítva a bokorba passzív spoton, aztán amikor muszáj volt lőnöm és mire spotoltak már kilőttem, mint a rakéta és szerintem páran megértették, hogy miért jobb ez így. Persze, ha meglőnek, akkor nagy baj is lehet, de a spot soha nem volt kockázatmentes dolog.
    A nehéz tankkal meg tolom, kis ész nagy önbizalom módon :) Kv3-al besegítettem egy progrettonak, na az a srác olyan csatát ment a progrettóval, hogy ritkán látni olyant ,Pool medál, 11 frag 1786 alap xp 5 medál. Lehoztuk ketten az artyk meg egy mihaszna med "támogatása" mellett a csatát airfielden 12 tank ellen.
    Annyit tudtam neki segíteni, hogy magamra húztam mindenkit, bevackoltam egy jó kis mélyedésbe, mindenki engem akart megölni, olyan tankok, hogy nem is láttam meg őket. az udest akkor spotoltam csak, amikor közvetlen közelre ért. A végét elb.sztam, kimentem nyílt terepre és az artyk kiütöttek, de a progetto lehozta 1:3-ban.
    Most már örülök, hogy újra kezdtem a WoT-ot, a lényeg, hogy nem kell véresen komolyan venni és hihetetlen szórakoztató tud lenni ez. Persze a magam szintjén, alsó-közepes játékos, aki csak szórakozni akar. Néha azért meg tudom tréfálni az ellenséget.
    Nem leszek mindig ilyen hosszú, de most sok minden újdonság még nekem. Mentem 3-4 számomra epic csatát. Nem is annyira xp-re, hanem játékélményre. Gondolom a jó játékosoknak ilyen a gyengébb csatája, de nekem nagy élmény az ilyen.
    Egy kérdés így a beszámoló végére, a kétágyús szovjet nehezeket néztem ki, afelé az ág felé tolom most, mert azok viszonylag újak lehetnek. Nem lesz nagy csalódás? mi a véleményetek arról az ágról? Érdekesnek tűnik a koncepció

Új hozzászólás Aktív témák