Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz po1son #216090 üzenetére

    Elméletileg az amazon fiókot nézi, a címet amit ott megadsz és a bankkártyát.
    Twitch fiókból felesleges újat csinálni, előbb a prime trialt kell megszerezni és ha az megvan akkor már biztos a siker és összekapcsolhatod mindig ugyanazzal a twitch fiókkal. Én mindig a saját twitch fiókomhoz kapcsolom az újabb és újabb trialokat így egy fiókra tudom gyűjteni a prime-mal behúzható többi ingyenes játékot is.
    Én úgy szoktam csinálni hogy azelőtt aktiválom pár nappal hogy lejár az egyik, mert általában utána rögtön szokott jönni a következő így 1 hetes trial-lal be tudok húzni 2 havi wot loot-ot. (Most mondjuk pont pórul jártam mert nem jött időben a mostani loot.)

    A bankkártya lehet a szűk keresztmetszet. Ha azt nézi akkor szívás. Én 2 bankkártyát váltogatok és eddig nagyjából működik, az előző 6-7 loot-ot behúztam ingyen. Viszont volt egy alkalom amikor azt hittem trial-t indítok és pénzes 30 napos lett belőle, de nem estem kétségbe, behúztam a lootokat aztán írtam a supportnak hogy trial-t akartam, töröljék az előfizetésem és adják vissza a pénzem. Simán visszaadták. :)

    1 amazon fiókkal 1 évben 1 trial-t lehet kérni. Tehát elvileg 6-7 amazon fiók elég az összes wot loot behúzásához az évben és utána nem kell újakat csinálni csak elölről kezdeni a régiekkel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák