Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz sfefe #202553 üzenetére

    Külső nézetben sem fordul. Nézd meg jobban merre néz a cső olyankor. Van egy célkereszt ami azt jelzi a cső hova néz és van egy ami azt jelzi, hogy te hova nézel éppen. A kettő nem mindig fedi egymást.

    Azt a jelenséget amit te idegesítőnek tartasz az okozza amit jr1994 fórumtárs írt. A tank tornya lassabban forog mint a test így ha fordulsz a testtel akkor a toronynak idő kell hogy lekövesse. Ha be van kapcsolva a "vízszintes stabilizálás mesterlövész módban" akkor a célon tartja a tornyot a test mozgásakor, a tankok nagy részének csak kicsivel forog a tornya lassabban mint a teste így hiába izegsz-mozogsz a testtel, nagyjából a célon marad a torony, ha lassabb a torony akkor viszont nem tudja a célon tartani hanem elfordul a testtel és utána idővel kompenzál a torony.
    Az obj416-nál 54.23 a test forgás és 41.71 a torony. Túl nagy a különbség a kettő között a test javára ez okozza ezt a "beragadt a torony érzést".
    Az obj430 II-nél 50.06 a test forgás és 41.71 a torony vagyis kicsivel lassabb a test, de valószínűleg itt is érezhető a különbség.
    A K91-nél 52.14 a test és 46.93 a torony, itt már nincs olyan nagy különbség szóval itt lehet nem olyan zavaró, de mivel nekem nincsenek meg ezek a tankok így nem mondom biztosra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák