Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jadro

    veterán

    válasz Zoolee1976 #200206 üzenetére

    A statikusabb dolgok kilövésével eléggé le is szűkíted a kört, bár nálam a mozgékonyabb TD-k nem jelentenek statikus játékot. (Pl Skorpion G-vel lehet jól szaladgálni ha olyanok a körülmények. Ráadásul nekem a legtöbb meccsem pont ezzel van, így a legénység isigen képzett már. Így azért simább vele a játék.)

    Maradnak a light és med tankok. A listádból nekem az egyik kedvecem a Type 64. Fun tank, de nem könnyű vele játszani. Papír mint minden light, így hamar megbünteti a hibákat. Nagyon fontos az álca fejlesztése minden lehetséges módon és lehet szépen csipegetni. A T-50-2-t is szeretem, hasonló okokból.

    A medium listádból a T-34-85 talán a legjobb tanuló tank, illetve nekem a SkodaT-25 is fekszik. Szeretem a tárasokat. :) Amit még próbálgatni érdemes, az a Pz. IV H és a M4A3E2 a troll ágyúval, bár ezek éppen nem a sebesség bajnokai. (Utóbbi a nem fejlesztett toronnyal. Kb majdnem belőhetetlen a szintjén.)

    Igazából ezekel lehet jó köröket menni, de fontos a felszereltség, legénység. Nem tudom hogy állsz ezekkel.

    A legjobb tanács talán, hogy fejleszd azt ami legobban fekszik a stílusodnak, ne kapkodj és tanuld a pályákat. Ja és szerintem érdemes még maradnod tier 5-6 környékén vagy alatta.

    Samsung Galaxy S23 8/128 Green

Új hozzászólás Aktív témák