Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Hafy75 #168193 üzenetére

    Akkor jol van, gondoltam megint valami szinte elpusztithatatlan (szintjehez kepest legalabbis, a' la' Defender) tankot tettek be, de ez gondolom akkor is noobbiztosabb valamelyest, mint a kifejlesztheto tankok.

    Ezzel a 705A-val meg nem talalkoztam (nagyon rikan jatszodtam T10-ben mostanaban), csak a 8as IS-M-el, es hat az is kemeny tank, legalabbis egy IS-6 szamara (es arany nelkul), a vegen csak RR-val tudtam kiloni.

    A V4-el egyszer talalkoztam, es a 9es agyu nem tudta atutni az also lemezt majdnem 90 fokban, marmint merolegesen, igaz lehet picitt szogellte, 3-4 fokot, de meg akkor is pattant.Ez az M103 csak 9es lovegerol van szo.

    Az aranyloszerrel egyetertek, csak kiveteles esetben hasznalom, mert nem tartom tisztessegesnek, hogy barki aranyra valt, es kikapcsolt monitor mellett mindenkit atut.Ezert a loszerkeszlet 10%-at kepezhetnek csak...
    Akkor nem lenne akkora arca egyes unikumoknak sem (helyesbitek, nem lenne akkora WN8a, mert neha az RNG a masik jatekost segitene ha nem lone arannyal), es a noobok sem szivathatnank meg mindenkit (aki tobbe-kevesbe ki tudja hasznalni a tankjat, mert megtanulta).
    Viszont emlekszem arra is, hogy amikor nem volt arany lovedek, es olyan tankkal voltam, aminek keves volt az atutese egy hirtelen helyzetben, akkor en is hianyoltam az aranyat, hogy bezzeg, a masiknak van, nekem meg nincs. Epp ezert en nem vennem ki teljesen, amint mondtam az a 10% eleg volna, legtobb 20, mert mondjuk mit erek a Turan Prototipusommal, ha csak 3 db aranyloszer lehet benne ? 6 db, azaz a 20% az mar lenne valami, mondjuk egy 7es neheztankba is tudnek 5-600-at sebezni, ha ugy hozna a helyzet.

    UI: de legvegul megmondom, hogy mi lenne a leghelyesebb, es elvezetesebb is, es ahhoz mar tenyleg kellene nemi tudas is, nem csak 1 aranylovedek, es jonapot az ellenfelnek (T10-ben legalabbis).
    Le kellene venni a nagy kaliberu lovegek sebzeset normalisabbra.Ha a 75-os loveg 100-at sebez, akkor egy 150-es loveg a duplajat, esetleg a triplajat, azaz csak 300-at, mert nagyobb a lovedek es jobban meguti a tankot fizikai teren is, es mehetne a mo'ka sokkal jobban, hisz akkor nem kellene felned, hogy 2 lovesbol kilonek a tankodbol ha hibazol.Ha 5-6-7-es szinten ez igy van, hogy par hibat megbocsajt a rendszer, akkor miert ne lehetne igy a magasabb szinteken is? Es akkor lehetne csikicsukizni, tornyozni, meg mindenfele cseleket elkovetni, igy tul sokat kell ovatoskodni, egyesek hulyere feltik a tankjaikat, es semmit sem mernek csinalni, sztem epp emiatt.Ha kevesebb HP veszteseggel buntetnenek a figyelmetlensegedert, akkor sztem elvezetesebb lenne a jatek.A masik hasonlo jatekot neztem a YT-on, es ott ha belelottel a toronyba, es atutotte, akkor annak a tanknak annyi, kilottek, kampec...Sokkal valosaghubb...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák