Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Llew

    senior tag

    Sziasztok!

    Ezek a gondjaim, remélem tudtok segíteni:

    1. Van egy új gép, új winchesterrel amire telepíteni kellett a windowst. A probléma, hogy elvileg egy 500 BG-os HDD-ről van szó, de a telepítéskor a win csak ~460-at "lát". Particionáltam és simán feltelepült. A BIOS-ban, meg a winben is az szerepel a merevlemez adatainál, hogy egy WD 500-as, de az a 40 GB mégis csak eltünt valahova. Szar a vinyó, vagy más miatt nem látja?

    2. Szintén a fenti gépről van szó. Windows után telepítettem a drivereket a gépre, de a hangkártyát (alaplapi) az istennek nem akarja megtalálni. A vezérlőpultban a programok telepítésénél látszik, hogy fent van aminek kell, meg az alaplap CD-je szerint is felmentek a driverek, a hangbeállításos menüben mégis azt írja ki, hogy nincsenek audio eszközök. Ezek után újra indításnál a csökkentett mód választós menü jön be, mondván, hogy súlyos hiba történt. Ha itt a win normál indítását választom akkor már elindul, de audio eszköz akkor sincs. Uninstalláltam az audio eszközös dolgokat, majd vissza raktam, de semmi változás.
    Az alaplap egy Gigabyte P35-DS3. A Win-t egy integrált SP2-es lemezzel telepítettem, amibe nLite-tal még beletettem a gyártó oldaláról leszedett SATA RAID drivert (ez kellett? vagy sima sp2 integálás után is felment volna a win?). Csak az audio driver telepítése után hülyül meg. Első lépésnek a gigabyte honlapon lévő audio driver leszedésére és telepítésére gondoltam, de ez nem tudom segít e.

    [ Szerkesztve ]

    Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.

Új hozzászólás Aktív témák