Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tkazmer

    addikt

    Van egy komoly problémám az xpmmel:
    Bizonyos ideig tartó használat (böngészés, msn, szövegszerkesztők) a weboldalokon megjelenő betűtípusok a parancssorihoz hasonlóra váltanak az éekezetes karakterek helyén egy | karakterrel, vagy meg sem jelennek, az msn-es valaki bejelentkezését jelző ablakocskában teljesen elmosódik a szöveg(mintha egy rossz tintasugaras nyomtató nyomtatta volna). Egy ideig segít az, ha leállítom a böngészőt(mindig másiknál jelentkezik, operát, ie-t és ff-et használok) illetve az msn-t majd újraindítom, de egy idő után az sem. Gyakran pl az msn-es beszélgetések ottmaradnak a képernyőn, mintha egy adott weboldal részét képeznék.
    Bizonyos idő múlva a windows egyre kevésbé lesz használható, az újraindítás pedig vagy sikerül, vagy nem, ha túl sokáig nem indítom újra az első hiba jelentkezésétől számítva a gépet, akkor már csak az áramtalanítás segít. A windows intéző is kevesebb lehetőséget mutat, a bal oldali menü eltűnik teljesen. Az újraindítást/kikapcsolást/hibernálást/készenlétet (mind a 4 külön van nálam) kis ablakocska ilyenkor mindig elveszti a színet, csak a bal felső sarokban ha jól emlékszem, jelenik meg egy kis windows logó.

    Eleinte csak opera alatt jelentkezett, gondoltam újratelepítem az operát, de nem segített. Magát a rendszert újrarakni hát nem tudom, elég nagy meló, nem sok kedvem lenne hozzá. Hogy lehetne ezt a gondot megoldani?

    úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

Új hozzászólás Aktív témák